Home Politic Ion Popa: „Remanierea nu rezolva problemele cu care se confruntă România!”

Ion Popa: „Remanierea nu rezolva problemele cu care se confruntă România!”

de Dan Badea
51 vizualizări

„Partidul Naţional Liberal considera ca la conducerea tării se va afla, în continuare, aceeaşi guvernare Băsescu-Boc-Udrea care, pentru a băga bani în buzunarul clientelei politice, a declarat război cetățenilor României. Va rămâne în fruntea guvernului acelaşi premier-paiaţă, Emil Boc. Acesta va patrona, în continuare, la comanda lui Traian Băsescu acelaşi sistem clientelar. Elena Udrea va primi, în continuare, banii tăiaţi de la bugetari si pensionari” a declarat Ion Popa, liderul PNL Argeș.

Guvernul Boc-Udrea nu trebuie să găsească acum „Acarul Păun” prin remanierea a doi, trei sau mai multor miniştri.  Responsabilitatea pentru situația actuală revine întregului Cabinet. Guvernul Boc-Udrea a promovat la nivel economic o politică de omorâre a mediului privat, a bugetarilor si pensionarilor. Nu doar unul, doi sau trei miniştri sunt incompetenţi, ci întregul Cabinet este caracterizat de incompetentă si ticăloşie. O remaniere nu este altceva decât o insultă la adresa poporului român.

O restructurare a aparatului guvernamental nu ar fi altceva decât rezultatul războiului dintre cele două găsti de sub umbrela lui Traian Băsescu pentru banii luaţi de la români. Premisa de la care ar trebui să pornească o restructurare sau o remaniere este aceea a tăierii privilegiilor acordate clientelei politice portocalii. Acest lucru nu se poate face decât prin plecarea Guvernului Boc-Udrea.

Soluţia politică a PNL este ca acest guvern sa plece si în locul său să vină un guvern alcătuit exclusiv pe baza criteriilor de competenţă pe domenii de activitate şi de competenţă managerială.

Facebook Comentarii

Hai, scrie aici părerea ta despre acest subiect

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

            
  Un plus de informație pentru argeșeni

@2023 – All Right Reserved. Toate drepturile rezervate Argeș Plus TV | Un proiect realizat de PUNKTNET |

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00