Home Sport La FC Argeș ca la nimeni!

La FC Argeș ca la nimeni!

de Argeseanul
61 vizualizări

Iordan Eftimie, tehnicianul FC Argeş

FC Argeș va da piept mâine, pe propriul teren, cu ACU Arad, în cadrul celei de-a doua etape a returului. Problema este că gazonul de la stadionul Nicolae Dobrin este acoperit de zăpadă, iar oficialii clubului așteaptă Primăria să o curețe, pentru că nu este terenul lor. Uluitor răspunsul celor care conduc acum destinle FC Argeș! Întrucât clubul nu a plătit lunar câte 30 de milioane lei vechi pentru utilizarea stadionului şi a bazei sportive, Primăria, prin Serviciul Public al Patrimoniului Municipiului Piteşti, l-a dat în judecată pentru a-şi recupera banii cheltuiţi cu întreţinea stadionului.

Iordan Eftimie, antrenorul alb-violeților crede că nu va fi un meci ușor și spune că elevii săi nu au scăpat încă de grijile retrogradării. „Ne aşteaptă un joc greu cu Poli Iaşi, o formaţie cu pretenţii la promovare. A transferat mulţi jucători în această iarnă; mai mult, în primul 11 numai Mihai Panc mai este din vechea echipă. Putem profita însă că formaţia nu este omogenă; este singurul aspect pe care elevii mei l-ar putea valorifica în favoarea lor. Trebuie să câştigăm, indiferent de numele adversarului, întrucât diferenţa de puncte dintre noi şi cei care sunt în subsolul clasamentului este mică. Dacă nu câştigăm cele trei puncte puse în joc, intrăm şi noi în hora retrogradării. Chiar dacă mai cade doar o echipă, eu recunosc că îmi fac griji în privinţa retrogradării. Celelalte formaţii s-au întărit şi, dacă nu venim cu nimic de afară şi pierdem aceste jocuri de acasă, situaţia se complică foarte mult. F.C. Argeş nu are în acest moment jucători experimentaţi, situaţia la club se cunoaşte, îţi trebuie bani pentru a aduce jucători. Asta a fost şi politica clubului, de întinerire a lotului. Sunt convins că peste un an sau doi cu aceşti copii altfel vor sta lucrurile”, a declarat tehnicianul piteştean.

Băieții sunt optimiști

Rover Cârstea crede că atât el cât și colegii săi vor da totul pentru a reuși victoria și cu siguranță vor scoate un rezultat pozitiv.„După ce am pierdut la Arad, ne dorim foarte mult să câştigăm, suntem obligaţi să ne impunem, ţinând cont de situaţia din clasament. Vrem să ne îndepărtăm de zona din subsol. Îmi doresc foarte mult să-mi ajut echipa şi, dacă se va putea, să dau şi un gol sau o pasă de gol, nu contează, important este ca FC Argeş să învingă. Iaşiul este o echipă puternică, are pretenţii la promovare şi trebuie să fim foarte atenţi. Eu şi colegii mei vom face tot ce va depinde de noi să scoatem cel mai bun rezultat”, a spus acesta.

Facebook Comentarii

Hai, scrie aici părerea ta despre acest subiect

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

            
  Un plus de informație pentru argeșeni

@2023 – All Right Reserved. Toate drepturile rezervate Argeș Plus TV | Un proiect realizat de PUNKTNET |

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00