Lavinia Năstase, veșnica aspirantă la o funcție de manager de cultură (sau, dacă nu de cultură, măcar manager să fie, dar pe bani publici!) s-a născut într-o zodie cu noroc! Dacă la Teatrul Davila sau la Centrul Cultural Pitești nu a avut prea multe șanse să ajungă manager, probabil din cauza experienței vaste și a pregătirii minuțioase, Ștefănești, localitatea Brătienilor, i-a oferit  un post călduț!

Nu, nu a ajuns manager la casa de cultură din localitate, așa cum i se hărăzise de către mai-marii comunității, deoarece consilierii locali, niște nemernici, domnule!, ca să nu mai aibă bătăi de cap cu treaba asta, au eliminat din organigramă acest post! Cum Lavinia Năstase a vrut cu tot dinadinsul să devină ceva, a convins-o pe primărița localității, Ioana Jenica Dumitru, să se lipească de o funcție de consilier personal.

Noi ținem și la comunitatea din Ștefănești, și la buna organizare a comunității, așa că nu știm, cu exactitate, ce mama dracului ar putea-o învăța Lavinia Năstase pe primăriță!

Știm, însă, două chestii, și astea din surse demne de toată isprava: 1.Lavinia Năstase va fi remunerată cu aproximativ 3.000 de lei și 2. angajații primăriei deja vorbesc pe la colțuri că o persoană cu mari probleme, să le spunem, de integrare, le va face zile fripte!

Vom reveni!

Facebook Comments

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here