MANUELA-SPIRIDON-1Lia Maria Spiridon, de 20 de ani, diagnosticată cu cancer anul trecut, a murit seara trecută. Chiar dacă o bună parte a societăţii argeşene a fost alături de ea, boala a răpus-o, după o grea suferinţă.

Lia Maria Spiridon era studentă în cadrul Universității din București, la Drept și Studii Economice. A fost o fată cu frică de Dumnezeu, o fată cuminte, ambițioasă, deșteaptă…

La numai 19 ani, Lia a fost diagnosticată cu leucemie. Aa avut nevoie de un transplant de măduvă, costurile fiind colosale pentru un român.

Dumnezeu să o ierte!

Facebook Comments
Articolul precedentFAZA ZILEI:Un catel neascultator
Articolul următorFAZA ZILEI:Poza de grup!
Dan Badea este redactorul-șef al publicației Argesplus.ro. Lucrează în presă din anul 2005, ca redactor în domeniile social, economic și politic. Înainte de proiectul Argesplus.ro, a publicat cel puțin 10.000 de articole în mai multe publicații județene și centrale. Este absolvent al Universității din Craiova, Facultatea de Economie și Administrarea Afacerilor, specializarea Bănci și Burse de Valori. Anterior, a absolvit Colegiul Național ,,IC Brătianu'' din Pitești. De asemenea, a urmat studii postuniversitare în Comunicare.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here