Home Sport “Liniuțe” la stadionul “Nicolae Dobrin”

“Liniuțe” la stadionul “Nicolae Dobrin”

de Argeseanul
28 vizualizări

Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Argeș, alături de ProCar Racing Team-ul lui Niță Iancu, vor organiza mâine de la ora 10 un concurs de “liniuțe” în zona stadionului din Trivale. Aflat la a IV-a ediție la pune la start 50 de perechi de șoferi, adică 100 de bolizi, care se vor întrece în linie dreaptă pe aproximativ 400 de metri. Pentru că în anii precedenți au existat discuții pe marginea distanței scurte de frânare, aceasta a fost acum ajustată pentru ca piloții să se desfășoare în cele mai bune condiții. Night Club şi Federaţia Română de Automobilism Sportiv sunt la rându-le parteneri, FRAS asigurând arbitrajul şi fotocelulele.  Până la această oră s-au înscris 60 de piloți  din Piteşti, Bucureşti, Craiova, Râmnicu Vâlcea, Buzău, Târgu Jiu, Curtea de Argeş, etc. Marea lor majoritate se cunosc între ei, luând startul și la edițiile anterioare. Trebuie să spunem că se va concura la opt clase, în funcţie de capacitatea motoarelor, iar taxa de înscriere, care mai poate fi făcută și în ziua competiției este de 80 de lei. Festivitatea de premiere va avea loc în jurul orei 17. Cireașa de pe tort va fi o întrecere între un kart, pilotat de vicecampionul naţional, piteşteanul Eduard Bârloiu, şi un automobil înscris în concurs.  Demonstraţie de karting vor face piloţi de la Palatul Copiilor şi din Rucăr. Va avea loc şi un spectacol al titraților piloţii de raliuri Valentin Popa, pe un Polo, şi Dudu Şenchea, pe un Mitshubishi.

Avertizări pentru public

Mâine, după cum v-am informat deja, va avea loc, de la ora 11 partida de Liga a II-a FC Argeș-Mureșul Deva. Organizatorii competiției de liniuțe dau asigurări că nu va fi afectat meciul. Ședința tehnică a acestuia va ave loc la ora 9.30, iar circulația în zonă va fi închisă la 9.45. La finalul jocului, conform specialistului DJST în astfel de evenimente, Cristi Otobîcu, concursul va fi oprit pentru ca autocarele echipelor, oficialii și arbitri să poată trece. Rugămitea ar fi totuși ca cei care aleg meciul să vină fără mașini la stadion, pentru a nu exista incidente. De altfel s-au luat toate măsurile de precauție. Jandarmeria, Poliția, Salvarea, cei de la SMURD, firma de pază MSS vor fi cei care vor asigura liniștea pe traseu și în afara lui. Menționăm că există o distanță de 14 metri între public și circuit, pentru a e evita orice neplăceri. Cât despre accesul publiculi, acesta va fi interzis în cona caselor, ei având voie să stea pe partea cu stadionul “Nicolae Dobrin”  Premiile puse constau în cupe, tricouri, medalii, plachete, uleiuri, aditivi. Cel mai bun timp va primi din partea organizatorilor Trofeul Piteşti.

“Sperăm să fie o competiție de succes, ca și cele precedente. Instituția pe care o conduc a avut toată deschiderea în organizarea evenimentului. Mulțumesc tuturor celor care s-au implicat ca acest concurs să aibe loc în condiții cât mai bune. Sper să nu fiu înțeles greșit, dar îi rog pe spectatori să asculte indicațiile pe care le vor primi de la organizatori. Ne dorim să nu existe incidente și sperăm ca vremea să țină cu noi.”, a declarat directorul DJST Argeș Flavius Panțurescu.

Facebook Comentarii

Hai, scrie aici părerea ta despre acest subiect

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

            
  Un plus de informație pentru argeșeni

@2023 – All Right Reserved. Toate drepturile rezervate Argeș Plus TV | Un proiect realizat de PUNKTNET |

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00