Home Sport Luptă pentru medalii la Zagreb

Luptă pentru medalii la Zagreb

de Argeseanul
44 vizualizări
Emanuel Șerban

Răzvan Motoi

Până duminică cinci sportivi români se vor afla în Croaţia, la Zagreb, locația unde se desfășoară o nouă ediţie a Campionatului European de lupte. La această competiţie participă și doi argeşeni: Emanuel Şerban de la  CSM Piteşti şi Răzvan Motoi în prezent la Steaua București. Ambii speră să se întoarcă acasă cu medalii.

Emanuel Şerban: „Va fi o competiţie foarte grea pentru că la această întrecere vor fi prezenţi cei mai importanţi sportivi din întreaga Europă. Să nu uităm că sunt multe ţări ce vor veni cu sportivi naturalizaţi şi acest lucru îşi va spune cuvântul cu privire la această competiţie. O să fie o întrecere dificilă, dar este o mare şansă pentru mine de a dovedi că sunt un sportiv valoros. Sunt mai mult decât motivat înaintea acestei competiţii şi nici nu are cum să fie altfel, pentru că este un concurs la care voi reprezenta ţara noastră. Pentru orice sportiv, cel mai important lucru este acela de a îţi reprezenta ţara în care te-ai născut.”

Răzvan Motoi: „Sper să reuşesc un concurs cât mai bun pentru că aici te vede toată lumea. Sunt foarte motivat înaintea acestui concurs, dar sunt convins că nu va fi deloc uşor. La categoria mea de greutate sunt sportivi foarte buni chiar din Croaţia şi trebuie să fiu cu adevărat bun ca să pot obţine un rezultat pe măsură. Eu plec cu gândul că pot socate o medalie, dar trebuie să fiu atent să nu fac vreo greşeală pentru că la acest nivel cea mai mică scăpare te poate elimina din competiţie.”

Facebook Comentarii

Hai, scrie aici părerea ta despre acest subiect

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

            
  Un plus de informație pentru argeșeni

@2023 – All Right Reserved. Toate drepturile rezervate Argeș Plus TV | Un proiect realizat de PUNKTNET |

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00