Nu mai este de foarte mult timp o noutate faptul că pacienții care ajung la Unitatea de Primiri Urgențe din cadrul Spitalului Județean de la Pitești uneori sunt tratați cu indiferență strigătoare la cer, de cele mai multe ori motivul fiind lipsa totală de interes a personalului față de cei aflați în dificultate, aceștia preferând să își vadă de propriile preocupări în pofida faptului că sunt în timpul programului de lucru.

Din nefericire și eu am trecut printr-o experiență neplăcută, cu cei de la Urgențe, în urmă cu 9 ani, dar acum nu voi face din asta subiectul articolului de azi, deoarece acesta îl are în prim plan pe medicul Gheorghe Frățoaica și compartimenul de pe tura aflată în subordinea acestuia.

Nu de puține ori, pacienților li s-a pus diagnosticul de „sănătos-tun, n-are nimic!”, în tot acest timp starea lor de sănătate agravându-se destul de tare iar în unele cazuri survenind chiar și decesul.

Nemulțunirea cetățenilor se îndreaptă mai ales înspre conducerea defectuoasă a compartimentului de care răspunde medicul Frățoaica, aceștia susținând faptul că sunt tratați foarte urât și uneori chiar înjurați.

În mod normal, o astfel de atitudine nu ar trebui să fie permisă, însă, din spusele pacienților sau ale însoțitorilor acestora, la SJU Pitești până și cei din personalul de la Infirmerie cred că li se cuvine totul și că au dreptul să trateze pacienții după bunul plac.

Revenind la atitudinea lui Gheorghe Frățoaica, deși este una total necorespunzătoare, se pare că ar avea totuși circumstanțe atenuante. Care ar fi acestea?  Nenumăratele rateuri în ceea ce privește sfera politică l-au făcut, în timp, să înceapă să își verse nervii în mod nedrept pe pacienții veniți pentru rezolvarea problemelor de sănătate.

Cu toate că ar fi putut fi votat pentru fotoliul de primar și s-ar fi bucurat de toată susținerea, iată mai jos câteva declarații ale unor pacienți care au avut nenorocul de a trece pe la Unitatea de Primiri Urgențe de la Pitești:

Radulescu Ana Maria 4 iunie la 21:36

Spitalul Judetean de cacao !
Doctorul Fratoaica nu te vrea !
Am fost cu mama mea si am vazut cum trateaza el oamenii de rand !RUSINE! RUSINE !

Florin Adelina Cel mai nesimțit dr.
Am fost martor la o discutie între el și pacienți.
Am rămas fără cuvine.
Un dr cu un astfel de comportament nu ar mai trebui sa profeseze.

Ileana Grigore Cel mai nenorocit doctor,mama mea era mai mult in coma, si el mio dadea mereu acasa. Un om fara scrupule, un om fara inima,de ce lo mai tine acolo.

Radulescu Ana Maria Te baga in stationar si dimineata iti da drumu acasa !Stai cu betivii si cu drogatii !

Radulescu Ana Maria Eu stau cu mama mea de la ora 5 si acum e 10 si tot in stationar dupa o perfuzie !Mentionez .ca e grav bolnava si a zis .ca nu are nimic !

Ileana Grigore Cine a trecut pe acolo stie , ca i un nenirocit de om, ca nu am cum sai spun, numai eu stiu , cat am suferit pt mama mea, si ma tinea pe holuri, si dupa mio baga pe stationar si dim mio dadea acasa, jigodia!

Paul Nita Nu are pic de caracter Dr Frătoaicaaa îi va veni rindul și lui într o zii dumnezeu nu doarme trebuie sa se pună în pielea oamenilor bolnavi ca nu se duc acolo ca vor ei

Maria Mirela SPITALUL GROAZEI* ?

Encea Nicusor Si Aura Eu am stat 4 ore in upu cu mama , venită cu ambulanță cu infarct miocardic, nici macar nu a chemat cardiologul!!! Daca încercai sa afli ceva de starea unui pacient urla: paza, sa vina paza!! Nu ne respectați munca, asa urla MARELE DR FRATOAICA!!!! După 4 ore de stat în UPU, în 30 min a văzut o cardiologul si in 30 min a plecat la București cu SMURD ul unde era așteptată cu sala pregătită si a intrat DIRECT IN OPERATIE!!! ASA CA LA ADRESA ACESTUI DR, NU AM NIMIC POZITIV DE SPUS!

Ramona Daniela Stefan Asa e de ani de zile..ma duceam cu atac de panica si imi spunea ca n-am nimic..ocup patu degeaba..rusine

Andreea Patrut Ăsta mi-a omorat-o și pe mamaia a trimis-o acasă cu apa la plămâni e un nenorocit nici măcar nu ne a zis a trimiso acasă dupa 6 ore spital de c… mor oamenii cu miiile

Radulescu Ana Maria Am stat de la 5 pana acum la 11 si apoi ne a spus sa plecam. Dupa ce I am spus pe un ton mai urat .ca ma intorc din nou peste cateva ore pt ca se simte foarte rau a inceput sa vada ce are.
Dupa investigatiile facute I a spus .ca nu are nicio problema la inima in conditiile in care mamei ii functioneaza inima 15 % !

Ionela Mocioc Rusineeeeee , au depus un jurământ dar cred ca nu era decât o vorba in vânt , am avut si eu ,, plăcerea,, sa il cunosc printr-o nenorocire a tatălui meu , mi-a spus ca ma costa 1000 de lei cu motivația ca ESTE ECHIPA MARE , sper sa il cunoască acolo unde sa dus TATA !?

Manuela Violeta La fel de urat s-a purtat si cu bunica mea, deranjat fiind de buletinul ei vechi si pe care i l/a aruncat pe jos.Daca ati sti cum s-a exprimat….”Aduceti aici toate ruginiturile”. Bunica avea 84 de ani..Ii urez sa ajunga si el o ruginitura si sa primeasca acelasi tratament! Marea majoritate a doctorilor si-au pierdut umanitatea, empatia si bunul simt. Nu stiu ce se cred ei….poate semizei sau dumnezei. Unii chiar nu au nicio limita. ? ? ?

Mary Tolnai Timohi Asa este.Baiatul meu, in 2008, mai avea 3 zile de trait si am fost la UPU, Pitesti, in sambata Pastelui, spre 4 dimineata. Binenteles ca banii i-a luat, dar i-a dat o jumatate de dormicum sa adoarma, sa scape de el pt ca iesea din tura , peste 2 ore. Avea deja inceput de septicemie si urla de dureri de spate si…mai multe.Deja erupsesera bube pe fata f.urate.( la Bucuresti , a doua zi ni s-a confirmat ca septicemia isi facea, galopant, rolul de distrugere multipla a organelor.MARELE „DOMN” , FRATOAICA i-a bagat un ser fiziologic in vena si dormicum sa adoarma, sa scape de el, dar buzunarul i l-am umplut.A doua zi am fortat lucrurile mergand la Matei Bals, unde era deja prea tarziu , mai traind 2 zile jumate.( 19 ani si jum.)Ii introdusese dr.Miulescu, in colon , stafilococul auriu, in urma cu 8 zile.

 

 

 

 

 

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here