Minori reținuți pentru furtul unor oi

Doi minori, de 16 și 17 ani, și doi bărbați, de 22 și 29 de ani, au fost ieri reținut de polițiști din comuna Rucăr pentru furtul a trei oi de rasă, în comuna Cetățeni. Paguba creată a fost de 3.500 de lei.

„Din cercetări, polițiștii au stabilit că în perioada octombrie 2020-ianuarie 2021, cei patru, împreună cu alte patru persoane, ar fi sustras în scop de consum, pe timpul nopții, trei ovine de rasă, de pe raza localității Cetățeni. După administrarea porobatoriului, cei patru au fost reținuți pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung, cu propunere de luare a unei măsuri preventive. Cercetările continuă, pentru stabilirea întregii activități infracționale”, informează IPJ Argeș.

Facebook Comentarii
Evalueaza articol !
[Total: 0 Average: 0]

Berta-Elena Dima

Născută pe 25 septembrie 1991, Berta Elena Dima este o tânără speranță a presei argeșene!  Este absolventă a Facultății de Jurnalism-Universitatea din Pitești, dar și deținătoare de Master pe Jurnalism Tematic la Universitatea din București! Ii place să scrie, sa danseze, sa se plimbe în aer liber si sa asculte muzică.  ,,Îmi place să observ societatea si sa relatez despre ce se întâmplă în jurul meu''  este mesajul jurnalistei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.