Home Politic Mircea Andrei: „Din cauza PSD, Argeşul a devenit un judeţ închis!”

Mircea Andrei: „Din cauza PSD, Argeşul a devenit un judeţ închis!”

de Dan Badea
66 vizualizări

Mircea Andrei (mijloc). alături de liderii ţărănişti argeşeni

Astăzi, la sediul PNŢCD Argeş, ţărăniştii au fost gazda unei conferinţe de presă, alături de conducerea PDL Argeş. Mircea Andrei, liderul democrat-liberalilor argeşeni, a declarat că vizita sa la sediul ţărăniştilor reprezintă un schimb de prietenie, care poate fi tradus şi printr-o viitoare colaborare. Mircea Andrei nu a uitat să invoce personalitatea celui care a fost Ion Diaconescu, seniorul ţărănist care a murit zilele trecute, precum şi doctrina popular democrat-creştină comună a celor două partide.

„PDL şi PNŢCD vor face parte, la un moment dat, dintr-o construcţie politică comună. Nu pot să îmi dau cu părerea dacă va fi vorba de un partid popular sau de o mişcare populară, care să cuprindă mai multe partide de centru-dreapta… Am certitudinea, însă, că vom face măcar parte din aceeaşi alianţă. La nivel de judeţ, pot spune că Argeşul a devenit, în ultimii 20 de ani, un judeţ închis, fără reprezentare la nivel central şi cu o structură administrativă rigidă,” a declarat Mircea Andrei.

Mircea Andrei a reiterat faptul că România are nevoie de o nouă structură administrativă, în care numărul de judeţe să fie redus de la 42, câte sunt în acest moment, la 12-14! Senatorul PDL, Mircea Andrei, preşedintele PDL Argeş, militează ca Piteştiul să fie reşedinţa viitoarei regiuni Argeş, care să cuprindă, pe lângă actualul judeţ, suprafeţe din Argeş, Dâmboviţa şi Olt, organizare asemănătoare cu cea  dintre 1948 şi 1966.

Facebook Comentarii

Hai, scrie aici părerea ta despre acest subiect

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

            
  Un plus de informație pentru argeșeni

@2023 – All Right Reserved. Toate drepturile rezervate Argeș Plus TV | Un proiect realizat de PUNKTNET |

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00