Home Politic Mircea Drăghici: „Cum să dai illegal TVA, cât pensiile militarilor pentru doi ani de zile! Boc ştie!!!”

Mircea Drăghici: „Cum să dai illegal TVA, cât pensiile militarilor pentru doi ani de zile! Boc ştie!!!”

de Dan Badea
47 vizualizări

O adevărată catastrofă! Aşa numesc mulţi specialişti anul 2011, care a început cu creşteri de preţuri, numărat de bibilici şi tăiat de pensii! Abia s-au scurs două săptămâni din noul an şi ciuma portocalie împrăştie în stânga şi în dreapta: teroare, batjocură şi foamete! Totul în numele lui Băsescu, cel fără de inimă cu neamul său, cu oamenii ţării! Dar mai ales, cu cei care au jurat credinţă acestei ţării!

Pensiile militare au scăzut cu până la 69%, ministrul Oprea stă ascuns în perioada aceasta mai ceva decât o bibilică de-a lui Botiş, iar Sulfina Barbu vrea să dea miros de corectitudine într-un partid care pute a corupţie şi a nesimţire!

La un simplu calcul matematic se poate vedea cât de uşor le este pedeliştilor să fure şi cât de puţin preţ pun pe viaţa românilor!

Boc şi compania de terminatori au tăiat aproximativ 11000 de pensii militare în medie cu 250 de euro pe lună, ceea ce ne duce la un total de 33 de milioane de euro anual.

Paralel cu această mârşavă acţiune, guvernul Boc rambursează unui afacerist controversat prin intermediul pedelistului Mircea Banias, suma de 60 de milioane de euro.

Boc a furat printr-o singură factură de restituire ilegală de TVA, banii tuturor pensionarilor militari pentru doi ani de zile!

Slujim corupţia, slujim hoţia! Aceasta este deviza PD-L, un partid pentru care onoarea, specifică hainei militare nu înseamnă nimic!

Deputat PSD Mircea Drăghici

Facebook Comentarii

Hai, scrie aici părerea ta despre acest subiect

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

            
  Un plus de informație pentru argeșeni

@2023 – All Right Reserved. Toate drepturile rezervate Argeș Plus TV | Un proiect realizat de PUNKTNET |

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00