Home Social Muzeul Goleşti în vizită la şcolile argeşene

Muzeul Goleşti în vizită la şcolile argeşene

de Dan Badea
27 vizualizări

Consiliul Judeţean Argeş şi Muzeul Viticulturii şi Pomiculturii-Goleşti derulează, în perioada aprilie-decembrie 2011, proiectul educaţional Muzeul Goleşti în vizită la şcolile argeşene.Obiectivul iniţiativei constă în promovarea activităţilor, a ofertei de servicii şi agrement a Muzeului, în cadrul instituţiilor de învăţământ. Totodată, întâlnirea non-formală a colectivului muzeului cu elevii şi cadrele didactice reprezintă un moment inedit în interacţiunea dintre cele două domenii formatoare: cultură-educaţie.

Ducând Muzeul în incinta unităţilor de învăţământ, se doreşte ca elevii să aibă o perspectivă de ansamblu asupra preocupărilor colectivului instituţiei şi, în măsura în care vor manifesta interes, îi poate orienta în aprofundarea cunoştinţelor istorice şi etnografice româneşti.

Vor fi expuse panouri cu imagini şi texte informative, care vor rămâne în şcoli timp de o săptămână. De asemenea, specialiştii Muzeului Goleşti vor prezenta, utilizând tehnologii media, aspecte din expoziţiile permanente şi temporare, de la festivalurile, atelierele de creaţie şi concursurile pe care le organizăm.

Astfel, pe 28 aprilie, la orele 1200, Muzeul Goleşti va vizita şcoala nr. 3 „Ion Pillat” – Piteşti, iar pe 29 aprilie, se va afla la şcoala nr. 20 „Tudor Vladimirescu” – Piteşti.

Facebook Comentarii

Hai, scrie aici părerea ta despre acest subiect

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

            
  Un plus de informație pentru argeșeni

@2023 – All Right Reserved. Toate drepturile rezervate Argeș Plus TV | Un proiect realizat de PUNKTNET |

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00