Home Social Noile secţii de poliţie din zona Curtea de Argeş sunt gata de acţiune

Noile secţii de poliţie din zona Curtea de Argeş sunt gata de acţiune

de Dan Badea
27 vizualizări

Reorganizarea secţiilor de poliţie din zona Curtea de Argeş este pe final, trei secţii fiind instalate în sediu nou. Deşi a dat oarece emoţii la început, această reorganizare este, se pare, binevenită şi eficientă.

Poliţiştii s-au mutat în sedii noi

Inspectoratul de Poliţie Argeş a făcut o serie de schimbări menite să eficientizeze munca poliţiştilor. Astfel, s-au înfiinţat 17 secţii de poliţie care au în subordine posturi de poliţie comunale. În zona Curtea de Argeş au fost amenajate trei secţii noi, în localităţi diferite şi cu spaţii noi de funcţionare, la Albeşti de Argeş (secţia nr. 1), la Tigveni (secţia nr. 17) şi la Domneşti (secţia nr. 6). Fiecare dintre aceste secţii a primit câte un sediu nou, cu toate dotările necesare. „Două dintre cele trei secţii de poliţie îşi desfăşoară deja activitatea în casă nouă, sediul pentru cea de-a treia fiind şi el aproape gata. La secţia nr. 17, din Tigveni, aven 19 poliţişti, cu doi ofiţeri, la secţia nr. 6, Domneşti, avem 24 de poliţişti, cu 2 ofiţeri, iar la secţia nr. 1, de la Albeşti de Argeş, avem 24 de poliţişti cu 3 ofiţeri”, spune comisarul-şef Ionel Ispir, comandantul Poliţiei Municipale din Curtea de Argeş.

„Am cerut de mult timp această schimbare”

Activitatea în noua formulă organizatorică este, se pare, mai eficientă. „A fost o mişcare bună această reorganizare, pe care noi, poliţiştii, am cerut-o de foarte mult timp. Avem semnale şi din partea cetăţenilor că lucrurile merg mai bine acum”, spune comisarul-şef Ionel Ispir. Există echipaje de patrulare prin comune, care lucrează pe trei schimburi şi este asigurată  şi intervenţia la evenimente, în regim de urgenţă. „Ca şi activitate, toate cele trei secţiile funcţionează deja, însă doar din punct de vedere al sediului nu au introduse în activitate decât două dintre ele, la cel de-al treilea, lucrările apropiindu-se de final”, a menţionat comisarul-şef Ionel Ispir.

Facebook Comentarii

Hai, scrie aici părerea ta despre acest subiect

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

            
  Un plus de informație pentru argeșeni

@2023 – All Right Reserved. Toate drepturile rezervate Argeș Plus TV | Un proiect realizat de PUNKTNET |

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00