Una dintre cele mai mari localități rurale din Argeș, Călinești, se poate lăuda, de câteva zile, cu un manager extrem de tânăr.

Talentatul interpret de muzică populară Sebi David este noul manager al Școlii de Muzica Gheorghe Gomoiu din Călinești.

,,Am obținut postul de  manager la 1 septembrie 2017, la o varsta frageda, 22 ani.A fost foarte greu la inceput dar acum toate lucrurile s-au așezat. Dupa ce am luat examenul am înființat noi sectii de muzică: pian,canto popular,orgă,clarinet,saxofon,chitara,vioara,muzica ușoară,inițiere muzicală pentru preșcolari.Am avut si un sprijin deoarece eu am fost europarlamemtar la Strasbourg intr-un schimb de experienta.  Am început cu aproximativ 50 de elevi, iar acum avem cam 100.Am foarte multe idei vreau ca in ianuarie sa înființez si secția de flaut. Avem si un concert in luna decembrie” a declarat David.

Facebook Comments
Articolul precedentVictorie importanta pentru handbalitele din Mioveni
Articolul următorConcert de Ziua Națională a României, la Mioveni
Dan Badea este redactorul-șef al publicației Argesplus.ro. Lucrează în presă din anul 2005, ca redactor în domeniile social, economic și politic. Înainte de proiectul Argesplus.ro, a publicat cel puțin 10.000 de articole în mai multe publicații județene și centrale. Este absolvent al Universității din Craiova, Facultatea de Economie și Administrarea Afacerilor, specializarea Bănci și Burse de Valori. Anterior, a absolvit Colegiul Național ,,IC Brătianu'' din Pitești. De asemenea, a urmat studii postuniversitare în Comunicare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here