Home Prima Pagina Ordine şi siguranţă publică de sărbători. Iată ce instituţii îşi vor intensifica activitatea la finele acestui an

Ordine şi siguranţă publică de sărbători. Iată ce instituţii îşi vor intensifica activitatea la finele acestui an

de Dan Badea
180 vizualizări

pitesti-iarnaAvând în vedere că mai sunt puţine zile până la venirea sărbătorilor de iarnă, Instituţia Prefectului Argeş a decis ca Inspectoratul de Poliţie Argeş, Jandarmeria Argeş, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Argeş, dar şi Poliţia Locală a Municipiului Piteşti, Inspectoratul Teritorial de Muncă, Direcţia Sanitar Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor şi Comisariatul Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor să îşi intensifice activitatea în perioada acestor zile.

Pentru asigurarea unui climat de ordine publică, au fost angrenaţi în tot judeţul, 390 de agenţi de poliţie, 260 de efective ale Jandarmeriei şi 350 de efective ale ISU.

Locurile ţintă sunt zonele aglomerate, pieţele, târgurile, zonele de agrement, precum şi bisericile, asigurându-se în acelaşi timp şi ordine în trafic şi fluidizarea circulaţiei pe rutele turistice.

De asemenea, vor continua controalele la comercianţii de materiale pirotehnice, astfel ca cei care încalcă legea să fie sancţionaţi.

Facebook Comentarii

Pe aceeași temă

Hai, scrie aici părerea ta despre acest subiect

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

            
  Un plus de informație pentru argeșeni

@2023 – All Right Reserved. Toate drepturile rezervate Argeș Plus TV | Un proiect realizat de PUNKTNET |

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00