Din momentul in care SUA a decis sa-si mute la Deveselu arsenalul nuclear aflat in baza turceasca de la Incirlik pentru locuitorii comunei situatia s-a schimbat radical.Constienti ca deja localitatea lor este o forta nucleara, ei au inceput sa emita pretentii.Iata cateva pareri culese din carciuma aflata langa Primarie:

Ilie Pastarnac-Dom’le, comunele invecinate trebuie sa ne plateasca haraci, ca pe vremea turcilor.100 damigene de tuica si o suta fete tinere,sa ne serveasca la mese si sa alte chestii.Daca nu, pac, apasam pe buton.

Anonim ( e in timpul serviciului si n-ar vrea ca sefii sa afle ca bea o bere)-Atacam Corea de Nord daca ne suparam.Sa vada si Kim Jong Un ca nu e bine sa te pui cu oltenii.

Palamida Costel-Am o amanta in Patarlagele.Iubirea noastra incepuse sa scartaie, dar de cand a aflat ca avem arme nucleare ma suna zilnic.Cool!

Ciumafaie Eufrosina –Primarl m-a pus sa daram veceul din fundul curtii si sa fac in locul lui un adapost antiatomic.Ma bucur ca marile puteri nucleare ne au in vizor pentru ca asta inseamna ca se tem de noi! Ma bucur, dar cine-mi da bani pentru adapost?

Acest material este un pamflet si trebuie tratat ca atare.

 

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here