Piteștiul intră pe lista selectă a orașelor care vor găzdui concursuri de semimaraton! Pe data de 19 mai, cu ocazia zilelor orașului, Triatlon Team Pitești va organiza Pitești Half Marathon – ediția I, o competiție dedicată atât sportivilor cu palmares național și internațional, cât și amatorilor, care au astfel ocazia să alerge cot la cot și în aceleași condiții de concurs cu profesioniștii.

Traseul va fi prin centrul orașului, astfel că se dorește în plan secundar și promovarea imaginii Piteștiului în rândul participanților veniți din toată țara. Plecarea și sosirea vor fi în Piața Primăriei, intervalul orar preconizat pentru desfășurarea concursului fiind 9:00-13:00. Traseul curselor va fi pe Bulevardele Victoriei, I.C. Brătianu și Calea București. Organizatorii vor propune probe pentru fiecare vârstă și nivel de pregătire, astfel:
– o cursă pentru copii – distanța de 800 de metri;
– o cursă populară – distanța de 5 km;
– o cursă pentru adulți – distanța de 10 km;
– Semimaratonul – distanța de 21,1 km.

Alte informații vor apărea cât de curând pe siteul competiției, dar și pe pagina de Facebook a evenimentului

Articolul întreg pe
https://arges-sport.ro/pe-19-mai-centrul-orasului-va-fi-asaltat-de-alergatori-la-pitesti-half-marathon-editia-i/?fbclid=IwAR1qsnqgH-Tyv_6HJm7ZE4g3VNltvarROg3g5B5qBBtOhEIWQ8dLkMSVMks

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here