Astăzi, în cadrul unei conferințe de presă comună a Partidului pentru Argeș și Muscel și Partidul Ecologist Român Argeș susținută la sediul Bibliotecii Județene “Dinicu Golescu”, a fost anunțat mai în glumă, mai în serios, noul parteneriat politic sub forma unei alianțe dintre cele două formațiuni, care  va zgudui din temelii scena politică a Argesului, după cum menționează plini de iotimism cei doi lideri al celor douâ partide.

Fostul senator PD-L de Argeș a trecut pe “verde”…

Astfel, a fost semnat protocolul de colaborare sub semnătura celor doi președinți ,Mircea Andrei, fost senator PD-L Argeș (care ulterior semnării protocolului de alianță, a devenit secretar general al P.E.R la nivel central) și Dănuț Pop, președinte al ecologiștilor la nivel național.

Omul care a sfințit urbea pitesteană – simpatizant și cel mai probabil viitor membru al PER Argeș

Evenimentul nu a fost lipsit de surprize, fostul primar al Piteștiului, Tudor Pendiuc, a participat la conferință în calitate de “simpatizant” al partidului, după cum le-a declarat jurnaliștilor prezenți în sală. 

Iulian Cristache s-a reactivat politic 

Iulian Cristache va asigura conducerea interimară a organizației PER Argeș și totodată și-a anunțat interesul de a candida la funcția de primar al orașului Ștefănești, condus în prezent de către Ioana-Jenica Dumitru.  

(Antoniu Neguț, Gabriel Pintiliei)

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here