Home Prima Pagina Peste 150 de țigani și de persoane cu handicap și-au găsit loc de muncă!

Peste 150 de țigani și de persoane cu handicap și-au găsit loc de muncă!

de Dan Badea
56 vizualizări

In data de 03 noiembrie a.c., AJOFM Arges a organizat o Bursa a locurilor de munca pentru persoane apartinand unor grupuri vulnerabile (persoane cu dizabilitati, tineri expusi riscului marginalizarii sociale, persoane de etnie roma).

Actiunea s-a desfasurat la sediile agentiilor de ocupare din Pitesti si Campulung precum si la Centrul Cultural Stefanesti, la ea participand aproximativ 370 de persoane din aceste grupuri tinta precum si 30 agenti economici.

La bursa care a avut loc in Pitesti au participat 50 persoane cu dizabilitati si 7  agenti economici care au prezentat o oferta de 97 locuri de munca vacante disponibile.

La bursa desfasurata in Campulung au participat un numar de 16  firme care au pus la dispozitia celor 250 cetateni de etnie roma si 25 de tineri proveniti din centre de plasament, participanti la aceasta actiune, un numar 300 de posturi vacante.

Bursa locurilor de munca desfasurata la Centrul Cultural Stefanesti a constat in participarea a 70 cetateni de etnie roma care si-au prezentat oferta de forta de munca celor 7 firme participante.

 

In urma interviurilor de angajare avute, 152 persoane au fost selectate in vederea incadrarii, agentia urmand sa monitorizeze pe parcursul a 30 de zile situatia incadrarilor in munca prin contactarea agentilor economici participanti.

 

La buna desfasurare a evenimentului au contribuit institutii si autoritati publice locale cu atributiuni in domeniul protectiei sociale precum si reprezentanti si consilieri locali pe probleme de romi.

Facebook Comentarii

Hai, scrie aici părerea ta despre acest subiect

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

            
  Un plus de informație pentru argeșeni

@2023 – All Right Reserved. Toate drepturile rezervate Argeș Plus TV | Un proiect realizat de PUNKTNET |

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00