Home Politic Petrecere dedicată studenților, marca PDL

Petrecere dedicată studenților, marca PDL

de Dan Badea
72 vizualizări

În data de 05.10.2011 Casa de Cultură a studenților din Pitești, la inițiativa asociației Cred în Tine (CinT), reprezentată de domnul Gheorghe Stan, a inițiat o petrecere de bun venit pentru studenții debutanți și nu numai ai Universității din Pitești. Proiectul a fost posibil cu sprijinul Fundației Solidaritatea Creștină reprezentată de Mircea Andrei, Cătălin Teodorescu și Ștefan Ciocănel.

În cadrul petrecerii de bun venit au fost mai multe reprezentații ale studenților care activează în cadrul Casei de Cultură a Studenților Pitești: trupa de dans Star Fix, trupe de breackdance, rock și multe alte reprezentații care au avut rolul să încânte studenții prezenți la eveniment.

Momentul culminant al petrecerii a fost premierea a 6 studenții din rândul celor prezenți, în urma unei tombole; premiile constând în 3 sisteme audio, căști audio și premiul cel mare un laptop. Premierea a fost realizată de către directorul Casei de Cultură a Studenților Pitești Robert Ion, împreună cu dnii Cătălin Teodorescu și Ștefan Ciocănel.

Petrecerea s-a dorit a fi una de socializare între studenți dar și de prezentare a activităților care se desfășoară în cadrul CCS Pitești.

Proiectul s-a dovedit a fi un real succes dovadă fiind numărul mare de studenți prezenți la eveniment, totul decurgând sub auspiciile unui eveniment bine organizat la care au fost prezenți și agenți MSS, asigurând paza și protecția.

Facebook Comentarii

Pe aceeași temă

Hai, scrie aici părerea ta despre acest subiect

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

            
  Un plus de informație pentru argeșeni

@2023 – All Right Reserved. Toate drepturile rezervate Argeș Plus TV | Un proiect realizat de PUNKTNET |

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00