Petrecere în Argeș, întreruptă de polițiști. Au fost amendați pentru participare la eveniment și pentru că nu purtau mască pe stradă

Ieri, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Câmpulung au întrerupt o petrecere privată, ce se desfășura în municipiul Câmpulung și la care participau aproximativ 12 persoane, informează IPJ Argeș. Cei 11 participanți au fost amendați cu 1.000 de lei fiecare, iar organizatorul a fost sancționat contravențional, cu amendă în valoare de 3.000 de lei, conform Legii 55/2020.

De asemenea, evenimentul a fost întrerupt si au fost reprelucrate prevederile legale privind protecția și distanțarea fizică dispuse în vederea combaterii pandemiei de COVID-19. IPJ reamintește cetățenilor că, în conformitate cu Hotărârea Guvernului Nr. 856/2020, în această perioadă este interzisă organizarea evenimentelor private.

Ulterior, în cursul aceleiași zile, patru dintre persoanele sancționate ca urmare a participării la eveniment, au fost depistate de polițiști, pe raza municipiului Câmpulung, fără masca de protecție. Acestea au fost sancționate contravențional, conform Legii 55/2020, cu amendă în valoare de 500 de lei, fiecare.

Facebook Comentarii
Evalueaza articol !
[Total: 0 Average: 0]

Berta-Elena Dima

Născută pe 25 septembrie 1991, Berta Elena Dima este o tânără speranță a presei argeșene!  Este absolventă a Facultății de Jurnalism-Universitatea din Pitești, dar și deținătoare de Master pe Jurnalism Tematic la Universitatea din București! Ii place să scrie, sa danseze, sa se plimbe în aer liber si sa asculte muzică.  ,,Îmi place să observ societatea si sa relatez despre ce se întâmplă în jurul meu''  este mesajul jurnalistei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.