SC Apă Canal 2000 SA, operator regional al serviciilor de apă şi de canalizare în judeţul Argeş, aduce la cunoştinţa publicului că apa furnizată în aria de operare este monitorizată permanent în cadrul societăţii şi analizată în cadrul monitorizării de audit de către Direcţia de Sănătate Publică Argeş, iar parametrii de potabilitate se încadrează în valorile admise conform reglementărilor în vigoare.

            SC Apă Canal 2000 SA, prin Laboratorul Uzinei de Apă, laborator înregistrat la Ministerul Sănătăţii şi acreditat RENAR, efectuează monitorizarea operaţională a calităţii apei distribuite în conformitate cu programele anuale avizate de Direcţia de Sănătate Publică Argeş pentru sistemele publice de aprovizionare cu apă aflate în aria de administrare a societăţii. Conform programelor de monitorizare operaţională, locurile de prelevare stabilite în acord cu Direcţia de Sănătate Publică Argeş sunt staţii de tratare a apei, rezervoare de înmagazinare a apei, consumatori deserviţi.

             Direcţia de Sănătate Publică Argeş şi Institutul Naţional de Sănătate Publică Bucureşti  efectuează monitorizarea de audit a calităţii apei distribuite pentru sistemele publice de aprovizionare cu apă aflate în aria de administrare a societăţii.

             SC Apă Canal 2000 SA comunică rezultate ale monitorizării calităţii apei distribuite prin postarea acestora pe site-ul societăţii www.apacanal2000.ro, secţiunea „Informaţii Utile“, subsecţiunile „Calitatea apei“ şi „Caracteristici apă potabilă  24 ore“.

Facebook Comments
Articolul precedentFAZA ZILEI: Oana Bogdan da cu Ciolos in balta!
Dan Badea este redactorul-șef al publicației Argesplus.ro. Lucrează în presă din anul 2005, ca redactor în domeniile social, economic și politic. Înainte de proiectul Argesplus.ro, a publicat cel puțin 10.000 de articole în mai multe publicații județene și centrale. Este absolvent al Universității din Craiova, Facultatea de Economie și Administrarea Afacerilor, specializarea Bănci și Burse de Valori. Anterior, a absolvit Colegiul Național ,,IC Brătianu'' din Pitești. De asemenea, a urmat studii postuniversitare în Comunicare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here