Precizări în cazul bărbatului căzut în stradă în această dimineață. Ce spun reprezentanții Spitalului Județean de Urgență Pitești

Având în vedere informațiile apărute în spațiul public, în urma unui comunicat emis de Poliția Locală Pitești, interpretat eronat din cauza datelor incomplete și comentat greșit de cititori, formulăm următoarele precizări:
Pacientul la care se face referire a fost adus la SJU Pitești, în data de 23 noiembrie, cu un echipaj al SAJ, unde a fost investigat corespunzător. Prezenta leziuni minore la nivelul feței, ca urmare a precipitării de la același nivel din cauza consumului excesiv de alcool. În această dimineață, în urma rezultatelor, a fost externat. După doar câteva ore, a fost adus, din nou, la Unitatea de Primiri Urgențe, cu un echipaj SMURD, din aceeași cauză, consumul excesiv de alcool. Pacientul se află la investigații. Apreciem că informațiile prezentate în spațiul public sunt incomplete și pun în umbră eforturile cadrelor medicale. Pentru o mai bună și corectă informare a opiniei publice, vă stăm la dispoziție, ca de fiecare dată, transmite Cristina Cazacu, purtător de cuvânt al Spitalului Județean de Urgență Pitești.

Facebook Comentarii
Evalueaza articol !
[Total: 0 Average: 0]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.