Home Social Premiu special din partea lui Mutu pentru Bacalaureat

Premiu special din partea lui Mutu pentru Bacalaureat

de Argeseanul
29 vizualizări

Mutu, noul nr. 10 al “căluților de mare”

Atacantul piteștean Adrian Mutu face și gesturi caritabile. Pentru a motiva elevii ca să ia note cât mai mari la sesiunea de toamnă a examenului de bacalaureat acesta pune la bătaie un premiu special. Elevul care va obține cea mai mare notă va primi o excursie în Italia, la Cesena. Totul va fi achitat de fotbalist, care va plăti drumul, o ieșire la un restaurant de fițe din oraș și nu numai.  “Cel care va obţine cea mai mare notă la sesiunea din toamnă va primi un premiu din partea mea: o excursie la Cesena. Sâmbătă se urcă în avion, vine la mine, vizităm oraşul, luăm masa la restaurant, stăm la taclale. Duminică mergem la stadion, eu pe teren, el în tribună. Îl asigur că va fi o experienţă de neuitat” a spus Mutu, citat de gsp.ro.

“Briliantul” a punctat că, deși nu a fost pasionat prea mult de învățătură, nu a neglijat acest aspect în detrimentul fotbalului:  “Nu mi-a venit să cred cînd am auzit cîţi elevi au picat bacul. Parcă mai bine se învăţa pe vremea mea. Până şi eu, care am urmat o carieră sportivă, n-am neglijat acest test. Îi mulţumesc tatălui meu, care, profesor fiind, nu m-a lăsat să fac această greşeală”, a spus piteșteanul, citat de aceeași sursă.

Aceasta pote fi o motivație în plus pentru elevi de a veni la meditațiile gratuite oferite de licee, universitați și chiar USL Argeș. Felicitări Adi pentru gestul tău.

Facebook Comentarii

Hai, scrie aici părerea ta despre acest subiect

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

            
  Un plus de informație pentru argeșeni

@2023 – All Right Reserved. Toate drepturile rezervate Argeș Plus TV | Un proiect realizat de PUNKTNET |

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00