Pentru ca un stat să funcționeze bine și pentru ca cetățenii săi să aibă încredere că nu se vor lovi de absolut nici o dificultate în sistem, este nevoie ca acestora din urmă să le fie redate încrederea și siguranța în eficiența tuturor instituțiilor.

Partidul Național Liberal, alături de președintele României, Klaus Johannis, luptă pentru aceste drepturi ale cetățenilor țării și are certitudinea că le poate reda ceea ce le-a fost luat atâta timp de către actuala guvernare.

Iată ce spune Klaus Iohannis, președintele României: „Românii cinstiți, care muncesc și plătesc taxe și impozite, așteaptă ca statul să funcționeze pentru ei, nu în favoarea unui grup care a pus stăpânire pe resurse și pe decizie. Românii vor autostrăzi, vor servicii medicale performante, vor egalitate de șanse și acces la o educație de calitate, vor să fie tratați cu respect atunci când interacționează cu instituțiile publice.

Noi avem obligația să repunem statul în matca sa și să redăm cetățenilor încrederea că instituțiile sunt eficiente. Este ceea ce așteaptă românii de la Președintele lor și de la Partidul Național Liberal, partidul care a câștigat ultima rundă de alegeri și care, sunt convins, va câștiga toate alegerile!”

După cum se arată în declarația sa, acesta are convingerea fermă că PNL va câștiga alegerile, că România poate deveni un stat în care cetățenii să nu mai trebuiască să întâmpine dificultăți de nici o natură, în care sistemul să funcționeze pentru ei toți nu pentru micile grupuri care monopolizează decizii și resurse.

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here