Primăria Ștefănești, partener oficial al Comisiei Europene

   Primaria orasului Stefanesti este de astazi partener oficial al Consiliului Europei si Comisiei Europene in ceea ce priveste incluziunea sociala a comunitatilor de romi.

   Cu doar o zi inainte de 8 aprilie, Ziua Internationala a Romilor, doamna primar Ioana Jenica Dumitru a semnat Acordul pentru implementarea Programului ROMACT in localitatea Stefanesti, in vederea implementarii de politici publice incluzive de dezvoltare locala destinate persoanelor de etnie roma.

   In virtutea acestui Acord se va infiinta Grupul de Coordonare pentru incluziunea romilor, astfel incat minoritatea roma din Stefanesti sa fie sprijinita in scopul integrarii membrilor sai din toate punctele de vedere.

   Cu ocazia Zilei Internationale a Romilor, care va fi celebrata maine, 8 aprilie, primarul orasului Stefanesti le transmite concetatenilor de etnie roma toate gandurile bune!

   Te trais but! La mulţi ani!

Facebook Comentarii
Evalueaza articol !
[Total: 0 Average: 0]

Dan Badea

Dan Badea este redactorul-șef al publicației Argesplus.ro. Lucrează în presă din anul 2005, ca redactor în domeniile social, economic și politic. Înainte de proiectul Argesplus.ro, a publicat cel puțin 10.000 de articole în mai multe publicații județene și centrale. Este absolvent al Universității din Craiova, Facultatea de Economie și Administrarea Afacerilor, specializarea Bănci și Burse de Valori. Anterior, a absolvit Colegiul Național ,,IC Brătianu'' din Pitești. De asemenea, a urmat studii postuniversitare în Comunicare. În prezent, este masterand al Universității din Pitești, specializarea Istorie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.