Primarul Mihai Georgescu: „Nu am hărțuit pe nimeni și nu am făcut avansuri de natură sexuală niciunei femei”

Acuzat că a hărțuit o tânără, făcându-i avansuri de natură sexuală, Mihai Georgescu, primarul comunei Călinești, a venit cu un punct de vedere. Edilul neagă acuzațiile și spune că înregistrarea care a început să circule în spațiul public este scoasă din context.

„În urma materialelor calomnioase apărute în ultimele zile , nu am ce să comentez pe acest subiect, nu mă pretez la asemenea inepții, mă dezic de la toate acuzațiile, las organele competente să tragă concluziile reale. Personal, nu am hărțuit pe nimeni și nu am făcut avansuri de natură sexuală niciunei femei, cu atât mai puțin unei anagajate a primăriei.

Anumite persoane care încearcă să îmi facă rău încă de la preluarea mandatului de primar au apărut în mediul public cu pasaje dintr-o conversație mult mai amplă, scoase din context, pentru a fi interpretate într-o manieră neadevărată, care să îmi strice imaginea. Mă voi adresa organelor competente în vederea tragerii la răspundere a tuturor celor care au făcut afirmații calomnioase. Până la finalizarea anchetei, dacă va exista una, mă suspend din toate funcțiile mele din PSD.

Îmi cer scuze față de colegii mei de partid, colegii din primăriei, față de familia mea, și față de toți cei care sunt nevoiți să ia parte la acest circ. Mă concentrez pe lucruile importante și pe proiectele pe care încercăm să le realizăm pentru cetățenii comunei Călinești. Am demonstrat cetățenilor că încă de la numirea în funcția de primar am fost activ, am fost prezent în mijlocul comunității și am încercat să aduc îmbunătățiri în comuna Călinești. Recunosc că încă avem probleme de rezolvat și proiecte de implementat la nivelul primăriei și la nivelul comunei și în continuare rămân la dispoziția cetățenilor” a transmis primarul Mihai Georgescu.

Facebook Comentarii
Evalueaza articol !
[Total: 0 Average: 0]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.