Un bărbat din Bughea de Sus, județul Argeș, s-a adresat redactorilor Argesplus.ro după ce, în luna aprilie a acestui an, câțiva jandarmi argeșeni l-ar fi agresat fizic lângă locuința sa.

Totul a pornit de la un transformator al companiei de distribuție CEZ, aflat pe proprietatea acestuia. Cu o seară înainte de a fi agresat, transformatorul a luat foc, iar angajații de la CEZ, împreună cu doi polițiști, ar fi intrat pe proprietatea bărbatului fără consimțământul acestuia, fiind deteriorat și gardul care împrejmuia terenul. Apoi, treaba a degenerat, neexistând un acord între companie și bărbat, acesta a refuzat accesul lucrătorilor CEZ. Ceva mai târziu, și-au făcut apariția și jandarmii…

Iată continuarea:

Facebook Comments
Articolul precedentConferința internațională „MEMBRANE COMPUTING – (E)CM20” a ajuns la cea de-a XX-a ediție
Dan Badea este redactorul-șef al publicației Argesplus.ro. Lucrează în presă din anul 2005, ca redactor în domeniile social, economic și politic. Înainte de proiectul Argesplus.ro, a publicat cel puțin 10.000 de articole în mai multe publicații județene și centrale. Este absolvent al Universității din Craiova, Facultatea de Economie și Administrarea Afacerilor, specializarea Bănci și Burse de Valori. Anterior, a absolvit Colegiul Național ,,IC Brătianu'' din Pitești. De asemenea, a urmat studii postuniversitare în Comunicare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here