SC Servicii Edilitare pentru Comunitate Mioveni SRL pune la dispoziția dumneavoastră, prin intermediul Serviciului de Iluminat Public, echipe de specialiști ce vă oferă servicii profesionale pentru toate tipurile de instalații electrice.
Dacă ești în căutarea unui electrician sau a unui prestator de servicii pentru execuția unor reparații electrice sau mentenanță electrică în orașul Mioveni sau în comunele limitrofe, noi suntem soluția ta!
Programul nostru de lucru a fost astfel conceput pentru a răspunde nevoilor tuturor, astfel că echipele lucrează 365 de zile pe an, între orele 08.00 – 21.00, chiar și în zilele de sâmbătă și duminică sau în sărbătorile legale (Crăciunul, Anul Nou sau Paștele).
Cum ne puteți contacta?
Apelați numărul de telefon: 0348/456.999 sau 0732.723.126, 0723.626.603 între orele 08.00 – 16.00, și o echipă va ajunge la adresa indicată de dumneavoastră în cel mai scurt timp. Oferim și servicii în regim de urgență!
Pentru ca suntem niște profesioniști, fiecare intervenție se finalizează prin încheierea unei note de constatare în care vor fi precizate problemele identificate, oferta de lucrări, situația de lucrări și, bineînțeles, garanție pentru lucrarea executată.
Serviciul nostru este autorizat de către Autoritatea Națională de Reglementare în Domeniul Energiei, atestat numărul 8234/10.09.2012, pentru proiectare și executare de instalații electrice pentru construcții civile și industriale, branșamente electrice, aeriene și subterane.

Facebook Comments
Articolul precedentBoureanu, din nou belele cu autoritățile
Articolul următorGrevă în Educație! Examenul de Bacalureat ar putea fi afectat
Dan Badea este redactorul-șef al publicației Argesplus.ro. Lucrează în presă din anul 2005, ca redactor în domeniile social, economic și politic. Înainte de proiectul Argesplus.ro, a publicat cel puțin 10.000 de articole în mai multe publicații județene și centrale. Este absolvent al Universității din Craiova, Facultatea de Economie și Administrarea Afacerilor, specializarea Bănci și Burse de Valori. Anterior, a absolvit Colegiul Național ,,IC Brătianu'' din Pitești. De asemenea, a urmat studii postuniversitare în Comunicare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here