Home Prima Pagina Serbare și acte caritabile la un centru social din Argeș

Serbare și acte caritabile la un centru social din Argeș

de Argeseanul
62 vizualizări

Astăzi,  ca un preambul al Crăciunului, la CRRN Călinești, beneficiarii serviciilor sociale ale acestei unități au organizat sub bagheta personalului de specialitate în frunte cu inimosul șef de centru,  Ivașcu Marian, o serbare cu un program artistic de excepție. Pe lângă fredonarea unor cântece cu specificul atmosferei feerice a sărbătorilor de iarnă și recitarea unor poezii cu un conținut plin de semnificație, programul a cuprins momente umoristice de bună calitate oferite de binecunoscuta trupă „Vacanța Mică Oanță”, al cărei manager, Ionuț Oanță, împreună cu membrii ai trupei sale au acceptat invitația profesorului Gabriel Pătrășcan și a ajuns la CRRN Călinești completând serbarea centrului, bucurând  selecta audiență, formată din părinți, inspectori ai DGASPC Argeș, artiști, reprezentanți ai societății civile și nu în cele din urmă din persoanele minunate, beneficiare ale serviciilor sociale.

În completarea programului, alți doi artiști ai scenei naționale au interpretat și fredonat instrumental colinde și alte cântece cu specific datinilor sarbătorilor de Crăciun și Anul Nou.

Artiștii ce au bucurat cu prezența și talentul lor atât persoanele cu nevoi speciale cât și cealaltă parte a asistenței, sunt nimeni altele decât, Cârstea Andra Maria , interpret flaut, elev al Școlii Populare de Arte și Meserii Pitești și interpreta de muzică populară, Din Ilinca, elev al Școlii Generale „Mircea cel Batrân” Pitești, ambele fiind câștigătoare a numeroase trofee naționale dar și ale unor show-uri de televiziune. Și de aceasta dată, talentatele artiste , au onorat, în scop caritabil, invitația făcută de Gabriel Pătrășcan și au fost alături de persoane cu adevărat speciale , persoane ce le-au mulțumit , smulgându-le promisiunea pentru o nouă reîntâlnire cu alte ocazii viitoare.

Manifestarea ce a avut un real succes, s-a încheiat cu o masă și cadouri oferite in scop caritabil , tuturor persoanelor instituționalizate , prin grija unor Chefi-bucătari, printre care Stancu Dincă Daniel și Cristian Andrei Serghie și oferirea de flori tuturor doamnelor invitate.

Maratonul inițiativelor sociale, unde vor participa ca și grup țintă parte din persoanele cu nevoi speciale din județul Argeș , continuă miercuri, 20 decembrie, când începând cu orele 17.00, la restaurantul Carmen din Pitești, se va desfășura un eveniment caritabil dar și cultural-artistic, intitulat , Maratonul Colindelor în Reluare, iar vineri 22 decembrie, o delegație argeșeană formată din cadre didactice, artiști, persoane instituționalizate, elevi, părinți etc se v-a deplasa la Valea Plopului în județul Prahova pentru a face donații persoanelor unuia dintre cele mai mari așezăminte sociale din România și chiar Europa, unde Preotul Nicolae Tănase ocrotește peste 400 de suflete. În cadrul acestui pelerinaj, pe lângă donațiile oferite de argeșeni, delegația din Argeș va colinda la respectivul așezământ social iar la final vor servi o masă caldă. Unul dintre coordonatorii proiectului, este deasemenea, profesorul Gabriel Pătrășcan.

Facebook Comentarii

Hai, scrie aici părerea ta despre acest subiect

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

            
  Un plus de informație pentru argeșeni

@2023 – All Right Reserved. Toate drepturile rezervate Argeș Plus TV | Un proiect realizat de PUNKTNET |

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00