Simona Bucura Oprescu: Guvernul Cîțu nu își respectă angajamentele

Guvernul Cîțu nu își respectă angajamentele față de copii și părinți, față de profesori și pensionari, dar și față de domeniul HoReCa (hoteluri, restaurante, cafenele).

Pur și simplu, Guvernul lasă industria turismului să moară!După un an de pandemie, care a-nsemnat decăderea industriei ospitalității din România, patronii de hoteluri, restaurante, terase, cafenele și pensiuni așteaptă încă ajutorul de la stat, care însă nu mai vine. Din peste 22.000 de dosare depuse pentru capital de lucru, actualul Guvern a făcut plăți doar pentru circa 20% dintre cei care au îndeplinit condițiile și s-au înscris pe site, însă nu s-a respectat ordinea depunerii cererilor de finanțare.

Pentru această alocare discreționară a fondurilor, nejustificată în niciun fel, mai mulți patroni din industrie au apelat la avocați pentru a da Guvernul în judecată. Pe de altă parte, pentru Măsura 3, lansată și gestionată de Ministerul Economiei și Mediului de Afaceri, nu sunt bani deloc și încă se înscriu dosare, pentru a primi finanțare. Pe această măsură, agenții economici din industria ospitalității ar trebui să primească până la 200.000 de euro, fonduri nerambursabile, pentru investiții, transmite Simona Bucura Oprescu, deputat PSD de Argeș.

Facebook Comentarii
Evalueaza articol !
[Total: 0 Average: 0]

Berta-Elena Dima

Născută pe 25 septembrie 1991, Berta Elena Dima este o tânără speranță a presei argeșene!  Este absolventă a Facultății de Jurnalism-Universitatea din Pitești, dar și deținătoare de Master pe Jurnalism Tematic la Universitatea din București! Ii place să scrie, sa danseze, sa se plimbe în aer liber si sa asculte muzică.  ,,Îmi place să observ societatea si sa relatez despre ce se întâmplă în jurul meu''  este mesajul jurnalistei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.