Simona Bucura Oprescu: Programul de guvernare PSD-componentă importantă dedicată familiei și copiilor

Programul de guvernare cu care PSD s-a prezentat în fața alegătorilor în decembrie 2020 are o componentă importantă dedicată familiei și copiilor. Am pregătit măsuri concrete: de la dublarea alocațiilor la sprijin financiar pentru tinerele familii, de la diminuarea taxelor salariale pentru familiile cu copii și până la vouchere pentru creșă etc.

Guvernul Cîțu, ca și Guvernul Orban, refuză chiar și să dubleze alocațiile pentru copii. Ce să mai vorbim de alte politici sociale de sprijinire a familiilor?Consecințele sunt dramatice.Natalitatea este într-o continuă scădere – de exemplu, numărul naşterilor a scăzut cu aproape 2.800 în noiembrie 2020 faţă de luna precedentă. Iar migrația spre alte zări continuă.

Deoarece alte țări acordă facilități importante familiilor, copiii români au ajuns a doua cea mai mare populaţie rezidentă din Germania, de exemplu, după copiii nemţilor!Este momentul ca actualii guvernanți să se trezească și, dacă nu au idei, pot găsi soluțiile în programul nostru de guvernare. Altfel, viitorul României este în mare pericol, transmite Simona Bucura Oprescu, deputat PSD de Argeș.

Facebook Comentarii
Evalueaza articol !
[Total: 0 Average: 0]

Berta-Elena Dima

Născută pe 25 septembrie 1991, Berta Elena Dima este o tânără speranță a presei argeșene!  Este absolventă a Facultății de Jurnalism-Universitatea din Pitești, dar și deținătoare de Master pe Jurnalism Tematic la Universitatea din București! Ii place să scrie, sa danseze, sa se plimbe în aer liber si sa asculte muzică.  ,,Îmi place să observ societatea si sa relatez despre ce se întâmplă în jurul meu''  este mesajul jurnalistei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.