Dacă despre starea foarte proastă a drumului național Pitești-Drăgășani a scris mai toată presa, primarii din zonă făcând zeci de demersuri la autoritățile județene și naționale, despre distrugerea infrastructurii din aceste localități s-a vorbit mai puțin.
La Poiana Lacului, un drum a luat-o, la propriu, la vale, după inundațiile care au avut loc în urmă cu doi ani! Primăria a încercat să găsească soluții de moment, cum ar fi să ,,plombeze’’ ditamai gaura din drum cu câteva basculante de pământ. Evident, această soluție nu poate funcționa pe termen lung, soluția fiind construcția unui pot și realizarea unui zid de rezistență, pentru ca locuințele din imediata apropiere să nu ajungă în râpă. Este vorba de drumul comunal 161 Cătunași, asfaltat prin eforturi locale și drum de importanță zonală. Atât primarul localității, Ion Dumitrache, cât și specialiștii în construcții declară că aceste lucrări ar costa în jur de 1,5 milioane de euro. S-au dus cu proiectul la București, cei de la Ministerul Dezvoltării declarând că acest proiect este eligibil dar… că nu sunt bani, deși aceste lucrări trebuia realizate de acum doi ani, fiind o situație de urgență.
Nici constructorii nu sunt bucuroși de această situație, declarând că, oricând, după o ploaie, mai multe case ar putea-o lua la vale.
Situația nu este cu nimic mai roz pe drumul județean care face legătura între DN Pitești-Drăgășani și DN Pitești-Craiova. Împreună cu primarul localității, Ion Dumitrache, echipa de la Super TV a făcut o ,,plimbare’’de câțiva kilometri pe acest drum. E cam greu să mergi cu un turism obișnuit, așa-zisul drum județean fiind mai potrivit pentru un tancodrom. Gropi adânci la fiecare câțiva metri, porțiuni e drum transformate în adevărate iazuri și nervi, mulți nervi ai șoferilor care sunt nevoiți să meargă pe acest drum-cam acestea ar fi elementele descriptive ale acestei rușini pentru Argeș. Primarul Ion Dumitrache a promis, în aceste zile, că va iniția un mare protest în fața prefecturii, localitatea pe care o păstorește fiind, serios vorbind, lăsată de izbeliște când e vorba de proiecte de investiții județene.