Ziua Mondială a Apei, sărbătorită anual la data de 22 martie, este un eveniment care aduce în centrul atenţiei diferite aspecte legate de apă, de preocupările şi provocările în gestionarea resurselor de apă. 

În fiecare an, Ziua Mondială a Apei are o temă distinctă. Anul acesta, la cea de-a 27-a aniversare, tema este „Nu lăsăm pe nimeni în urmă – Apa este un drept universal“ şi adaptează promisiunea centrală a Agendei pentru Dezvoltare Durabilă în perspectiva anului 2030 potrivit căreia, pe măsură ce dezvoltarea durabilă progresează, toată lumea trebuie să aibă acces la apă.

Societatea Apă Canal 2000 SA Piteşti continuă activităţile dedicate Zilei Mondiale a Apei şi în acest an, organizând două acţiuni în cadrul Programului Educaţional Piky, şi anume:

–  concursul de fotografie „Apă pentru toţi“, participanţi fiind elevi din clasele I-XII de la unităţi de învăţământ din judeţul Argeş. Premierea elevilor câştigători va avea loc în data de 22 martie 2019, la Muzeul Judeţean Argeş.

            – Zilele Porţilor Deschise – în perioada 25 – 27 martie 2019 grupuri de elevi şi cadre didactice vor vizita Uzina de Apă Budeasa şi Staţia de Epurare Piteşti.

Facebook Comments
Articolul precedentEurodeputatul Gabriela Zoană : ”PPE se face de râs”
Dan Badea este redactorul-șef al publicației Argesplus.ro. Lucrează în presă din anul 2005, ca redactor în domeniile social, economic și politic. Înainte de proiectul Argesplus.ro, a publicat cel puțin 10.000 de articole în mai multe publicații județene și centrale. Este absolvent al Universității din Craiova, Facultatea de Economie și Administrarea Afacerilor, specializarea Bănci și Burse de Valori. Anterior, a absolvit Colegiul Național ,,IC Brătianu'' din Pitești. De asemenea, a urmat studii postuniversitare în Comunicare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here