Șoferi vitezomani, prinși băuți la volan

Doi șoferi din județele Dolj și Arad au fost prinși ieri de polițiști „zburând” pe drumurile din Argeș. Bărbații se aflau și sub influența băuturilor alcoolice și au rămas pietoni după cele întâmplate.

În ziua de 19 iunie a.c., polițiștii din cadrul Biroului Rutier Pitești au depistat un bărbat de 42 de ani, din Craiova, județul Dolj, care conducea un autoturism, pe DN 65B, fiind înregistrat de aparatul RADAR cu viteza de 117 km/h. De asemenea, în urma testării cu aparatul etilotest, acesta a indicat o valoare mai mare decât limita de 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat, bărbatul fiind transportat la o unitate medicală pentru recoltare de probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză, a fost întocmit dosar penal conform art. 336 din Codul Penal, fiindu-i reținut permisul de conducere, iar cercetările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care fapta a fost săvârșită.

În ziua de 19 iunie a.c., polițiștii din cadrul Biroului Rutier Curtea de Argeș au depistat un bărbat de 69 de ani, din Lipova, județul Arad, care conducea un autoturism, pe DN 7C, fiind înregistrat de aparatul RADAR cu viteza de 144 km/h. De asemenea, în urma testării cu aparatul etilotest, acesta a indicat o valoare mai mare decât limita de 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat, bărbatul fiind transportat la o unitate medicală pentru recoltare de probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză, a fost întocmit dosar penal conform art. 336 din Codul Penal, fiindu-i reținut permisul de conducere, iar cercetările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care fapta a fost săvârșită”, transmite IPJ Argeș.

Facebook Comentarii
Evalueaza articol !
[Total: 0 Average: 0]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.