Home Prima Pagina Şoferul agresiv de autobuz, din nou în proces cu una dintre victime

Şoferul agresiv de autobuz, din nou în proces cu una dintre victime

de Dan Badea
185 vizualizări

Într-unul din numerele trecute ale ziarului „Săptămâna argeşeană” prezentam situaţia unui piteştean care susţinea că a fost agresat în autobuz de şoferul Ovidiu State. Constantin Dumitru a făcut plângere penală împotriva şoferului, însă, în urma cercetărilor, s-a dat Neînceperea Urmăririi Penale. Cu toate acestea, piteşteanul bătut a redeschis un alt dosar pentru că, susţine el, şoferul a fost favorizat şi scos basma curată cu ajutorul unui martor care ar fi depus mărturie în favoarea şoferului.

„În dosar a apărut un martor care a susţinut că era în autobuz”

Constantin Dumitru susţine că şoferul care l-a agresat a reuşit să scape fără nicio problemă din acest dosar doar pe baza unei declaraţii a unui martor, fost şofer pe autobuz, actualmente pensionar, care ar fi declarat că el era în autobuz în momentul incidentului şi că nimeni nu l-a lovit pe om, ci a căzut singur şi s-a lovit. „Eu ştiu foarte bine că eram singur cu şoferul care m-a bătut în autobuz. Nu-i las şi am depus din nou plângere pentru că au adus martor mincinos”, a spus Dumitru Constantin.

„M-a lovit de cinci ori cu pumnul”

Constantin Dumitru, pensionar, susţine că a fost bătut de către Ovidiu State, angajat ca şofer pe autobuzele care asigură transportul public în Piteşti. Incidentul ar fi avut loc anul trecut, pe 4 aprilie, când Constantin Dumitru a vrut să urce în autobuz şi a fost prins între uşi. S-a dus la şofer să-i ceară explicaţii, iar acesta, fără niciun cuvânt, a sărit şi l-a lovit de cinci ori, cu pumnul. „Am vrut să urc în autobuz, la capăt, în Găvana şi m-a prins între uşi. Eu am mari probleme de sănătate, trei operaţii pe inimă şi alte trei de cancer de prostată. Când m-am dus la el să-l întreb de ce m-a prins între uşi, mai ales că nu trebuia să plece şi nu era nimeni în autobuz, s-a ridicat şi m-a lovit de cinci ori cu pumnul. Mi-a spart ochelarii şi m-a împins din autobuz, efectiv a deschis uşile şi m-a aruncat afară. Am chemat poliţia şi ei mi-au găsit ochelarii sparţi în maşină. L-am dat în judecată şi el a venit cu martori care au spus că nu m-a lovit. A adus martori deşi nu mai era nimeni în autobuz”, spune omul. Între timp, şoferul agresiv a continuat să lucreze pe acelaşi post fără nicio problemă.

Facebook Comentarii

Pe aceeași temă

Hai, scrie aici părerea ta despre acest subiect

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

            
  Un plus de informație pentru argeșeni

@2023 – All Right Reserved. Toate drepturile rezervate Argeș Plus TV | Un proiect realizat de PUNKTNET |

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00