Home Politic Sondajul de opinie al lui Constantin Polexe

Sondajul de opinie al lui Constantin Polexe

de Dan Badea
26 vizualizări

Războiul dintre USL şi PDL a ajuns acum la faza de…sondaje. Ambele fronturi politice au scos pe piaţă o serie întreagă de procente despre a căror veridicitate este bine să aşteptăm verdictul cetăţenilor. Pe de altă parte, însă, nu avem cum să nu remarcăm faptul că PDL a ,,umflat” lista cetăţenilor… ,,turmentaţi”, adică a celor care şi acum s-ar afla în dilema… ,,Eu cu cine votez?”. Toţi aceşti oameni, insinuează portocalii, ar fi tentaţi să voteze tot cu PDL şi o vor face când îşi vor da seama că marile reforme făcute de Guvernul Boc împotriva poporului român au fost, în fapt, pentru popor, numai că nu s-a prins nimeni până acum. Constantin Polexe, consilier judeţean şi vicepreşedinte al PNL Argeş a decis să facă un sondaj propriu în rândul cetăţenilor în mijlocul cărora se află în permanenţă. Iată care sunt rezultatele obţinute, clasificate pe categorii profesionale şi sociale!

-Funcţionarii publici – 95% vor să voteze cu PDL, restul se abţin, dar promit să se răzgândească şi să voteze tot cu partidul aflat la putere. Motivul? Pentru că le-a tăiat din salarii într-atât de mult încât leafa lor nu mai acoperă nici coşul zilnic de cumpărături; pentru că 160.000 dintre ei au fost disponibilizaţi şi alte sute de mii stau în continuare cu teama de a fi daţi afară dacă mişcă în front; pentru că sunt folosiţi de către directorii de deconcentrate la munca de partid şi promovaţi sau retrogradaţi funcţie de cât de portocaliu le este carnetul.

-Cadrele didactice din Argeş, într-un procent covârşitor – 99,9%, vor ca actuala putere să îşi continue reforma în învăţământ şi asta pentru că ministrul fără bacalaureat Daniel Funeriu le-a dovedit tuturor că sunt nişte incapabili, nişte incompetenţi, nişte şpăgari care nu-şi merită nici măcar leafa înjumătăţită. Restul de 1% nu au fost găsiţi la domiciliu, dar au lăsat vorbă la vecini că votează tot cu PDL.

-Poliţiştii – 100% cu basca de pământ pentru PDL, pentru că le-a scăzut lefurile, le-a tăiat sporurile, le-a lăsat sute de colegi fără un loc de muncă, i-a umilit la cel mai înalt nivel şi le-a pus, drept şef, pe unul dintre cei mai penibili miniştri pe care i-a avut vreodata MapN, în persoana lui Traian Igaş.

-Medicii vor în unanimitate cu Emil Boc şi ai lui întrucât cred cu tărie în proverbul ,,Un şut în fund este un pas înainte”. Astfel, profesioniştii care încă au mai rămas în România se gândesc serios să urmeze exemplul zecilor de mii de colegi care lucrează, pe salarii ce oferă demnitate statutului, în alte ţări civilizate din punct de vedere al respectului acordat cetăţeanului. De asemenea, aceştia speră să se comaseze toate spitalele din România şi să rămână doar unul singur, sub conducerea Elenei Udrea, iar reţetele compensate să fie desfiinţate în totalitate, pentru că nu suntem un stat de asistaţi sociali şi, în plus, populaţia globului este în creştere.

-Oamenii de afaceri nici nu vor să conceapă un alt guvern decât cel format de către preşedintele Traian Băsescu pentru că, sub mandatul său, le-a crescut TVA, pe mulţi i-a falimentat celebrul ,,forfetar”, s-au învăţat să cotizeze cu forţa la partid şi la instituţiile de control şi, mai ales, au dezvoltat o pasiune din a face afaceri cu statul, pentru ca mai apoi să nu-si mai poată recupera banii şi a intra… liniştiţi în incapacitate de plată.

-Agricultorii din Argeş sunt extrem de mulţumiţi de politica agrară dusă de ministrul de resort al cărui nume nici măcar nu îl cunosc şi asta pentru că agricultura, în urma diminuării drastice a subvenţiilor, este în sfârşit acolo unde îi este locul: la pământ.

-Pensionarii sunt singurii mai reticenţi la partidul de guvernare, doar 95% dintre ei declarând că ar vota cu PDL şi asta pentru că le este teamă ca până la anul să nu cumva să uite binefacerile guvernării.

Facebook Comentarii

Hai, scrie aici părerea ta despre acest subiect

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

            
  Un plus de informație pentru argeșeni

@2023 – All Right Reserved. Toate drepturile rezervate Argeș Plus TV | Un proiect realizat de PUNKTNET |

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00