Home Politic Sorin Apostoliceanu, despre dezvoltarea zonei metropolitane Pitești: Un transport pentru elevi este necesar

Sorin Apostoliceanu, despre dezvoltarea zonei metropolitane Pitești: Un transport pentru elevi este necesar

de Argeseanul
58 vizualizări

Astăzi a avut loc conferința de presă organizată de PNL Argeș, la care au parcipat Sorin Apostoliceanu, candidat PNL pentru primăria Pitești, Argentina Culcuș, candidat primăria Mioveni, Mihail Bărbuceanu, pentru primăria Ștefănești, Gheorghe Nedelea, pentru Bascov, Ion Adrian pentru Bradu și Mihai Lucian Alexandru pentru Moșoaia. Subiectul principal al conferinței a fost reprezentat de dezvoltatea zonei metropolitane Pitești.

Toți candidații au în vedere puncte comune pentru dezvoltarea localiților limitrofe Piteștiului, iar unul dintre cele mai importante aspecte este transportul în comun. „Un transport pentru elevi este necesar” a spus Sorin Apostoliceanu. Argentina Culcuș a afirmat că transportul în comun dintre Mioveni și Pitești este cel mai scump din județul Argeș, călătorii fiind nevoiți să plătească 6 lei pentru 13 km, deoarece este nevoie de schimbarea a doua mijloace de transport pentru a ajunge în diverse zone ale Piteștiului. Gheorghe Nedelea a spus că își dorește ca liniie de autobuz 2 și 14 să revină unde au fost timp de 65 de ani.

Alte aspecte vizate de candidații PNL pentru modernizarea localităților din jurul orașului Pitești sunt rețeau de gaze și colectarea gunoiului menajer. Mihail Bărbuceanu a spus că principala problemă identificată într-un sondaj de cetățenii din Ștefănești este curățenia. Ion Adrian a declarat că dorește de asemenea, dezvoltarea zonei industriale din Bradu, ceea ce va aduce noi locuri de muncă.

Facebook Comentarii

Pe aceeași temă

            
  Un plus de informație pentru argeșeni

@2023 – All Right Reserved. Toate drepturile rezervate Argeș Plus TV | Un proiect realizat de PUNKTNET |

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00