Spania-Bebeluș intoxicat cu cocaină

Poliția Națională din orașul spaniol Murcia a reținut un cuplu, după ce bebelușul lor de doar șase luni a fost găsit cu un nivel ridicat de cocaină în sânge. Cei trei au suferit un accident rutier, în urma căruia bebelușul a ajuns la spital, unde medicii au descoperit că prezenta un grad mare de intoxicație cu cocaină.

Autoritățile competente au fost sesizate, iar cei doi au fost reținuți fiind acuzați de abandonul copilului și delict împotriva sănătății publice. Tatăl copilului a fost de asemenea acuzat de abuz sexual, întrucât mama avea doar 15 ani atunci când a adus pe lume copilul.

Sursa: 20minutos.es

Facebook Comentarii
Evalueaza articol !
[Total: 0 Average: 0]

Berta-Elena Dima

Născută pe 25 septembrie 1991, Berta Elena Dima este o tânără speranță a presei argeșene!  Este absolventă a Facultății de Jurnalism-Universitatea din Pitești, dar și deținătoare de Master pe Jurnalism Tematic la Universitatea din București! Ii place să scrie, sa danseze, sa se plimbe în aer liber si sa asculte muzică.  ,,Îmi place să observ societatea si sa relatez despre ce se întâmplă în jurul meu''  este mesajul jurnalistei.