Casa de Cultura a comunei Bascov are deosebita placere de a va invita in data de 20 octombrie 2017, cu incepere de la ora 18.00, la spectacolul “ Toate mandrele ma plac”- spectacol aniversar Gabriel Dumitru- 10 ani de activitate artistica.

In cadrul acestui eveniment vom lua parte la obiceiuri si traditii populare ale romanilor, cantece, dansuri populare si vom patrunde impreuna tainele artei cioplitului in lemn.

De asemenea, Corala catedralei “ Sf. Petru” din Argos, Grecia, ne va incanta cu un recital de cantece religioase si traditionale din patrimoniului grecesc.

Toți artiștii din acest spectacol vor evolua gratuit.

Facebook Comments
Articolul precedentMesaj de la PNL cu ocazia Zilei Cadrelor Didactice
Articolul următorFAZA ZILEI:Oscar pentru Luluta!
Dan Badea este redactorul-șef al publicației Argesplus.ro. Lucrează în presă din anul 2005, ca redactor în domeniile social, economic și politic. Înainte de proiectul Argesplus.ro, a publicat cel puțin 10.000 de articole în mai multe publicații județene și centrale. Este absolvent al Universității din Craiova, Facultatea de Economie și Administrarea Afacerilor, specializarea Bănci și Burse de Valori. Anterior, a absolvit Colegiul Național ,,IC Brătianu'' din Pitești. De asemenea, a urmat studii postuniversitare în Comunicare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here