Home Social Spectacol de dans sportiv, organizat de Centrul Cultural Piteşti

Spectacol de dans sportiv, organizat de Centrul Cultural Piteşti

de Dan Badea
29 vizualizări

Centrul Cultural Piteşti şi Clubul Total Dance organizează spectacolul de dans sportiv „ În paşi de toamnă”, din seria manifestărilor „Sănătate prin dans”.  Coordonată de maeştrii coregrafi Corina şi Alfred Schieb, manifestarea va avea loc miercuri, 7 septembrie, de la ora 18, în Piaţa Primăriei municipiului Piteşti.

De asemenea, Centrul Cultural Piteşti şi cotidianul Argeşul organizează o masă rotundă cu tema „Presa noastră”, prilejuită de Ziua Soldarităţii Internaţionale a Ziariştilor. Dezbaterea va avea loc joi, 8 septembrie, de la ora 11, în Sala Simpozion a Centrului Cultural Piteşti.

Aceeaşi instituţie organizează vernisajul expoziţiei de costume populare aparţinând interpretei de folclor Daniela Bărbuceanu. Evenimentul va avea loc joi, 8 septembrie, de la ora 17, la parterul Casei Cărţii.

De la ora 18, se va desfăşura în Piaţa Vasile Milea un spectacol de folclor, susţinut de Valentin Grigorescu, Grupul Zavaidoc, Daniela Bărbuceanu, Ioana Anton, Rodica Oprican şi alţi interpreţi de muzică populară din zona Argeşului. Ambele manifestări stau sub semnul sărbătorii de Sfânta Marie Mică.

În sfârşit, Centrul Cultural Piteşti în colaborare cu Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Argeş organizează colocviul „Pompierii argeşeni la ceas aniversar”, prilejuit de Ziua Pompierului. Evenimentul va avea loc luni, 12 septembrie, de la ora 11, în Sala Simpozion a Centrului Cultural Piteşti.

Facebook Comentarii

Hai, scrie aici părerea ta despre acest subiect

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

            
  Un plus de informație pentru argeșeni

@2023 – All Right Reserved. Toate drepturile rezervate Argeș Plus TV | Un proiect realizat de PUNKTNET |

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00