În cadrul conferinței de presă a Partidului Național Liberal desfășurată astăzi, președintele PNL Pitești, Narcis Sofianu, a adus în discuție problemele care există în sistemul de sănătate din Argeș, vizând Spitalul de Pediatrie din Pitești, unitate sanitară care ar trebui să primească finanțare de la autoritățile municipale. A fost făcută chiar și o comparație cu unitățile cu același profil, din Câmpulung Muscel și Curtea de Argeș, care deși sunt orașe sărace, au o conducere care își permite să finanțeze spitalele pentru copii.

O altă problemă legată de Spitalul de Pediatrie este și aceea a unei anumite specii de insecte care, deși locul este trecut prin dezinsecție și dezinfecție, umblă nestingherite. Se are în vedere aducerea unui sistem de capcane pe bază de feromoni care ar ajuta la eliminarea definitivă a acestora.

Totodată, liderul liberal, a pus și problema faptului că în școli nu este implementat programul pentru alimentația corespunzătoare a elevilor, program prin care în timp ar trebui eliminată definitiv alimentația necorespunzătoare.

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here