STIRI PE SCURT

Caz incredibil în Iași, unde un bărbat s-a întors acasă la o săptămână după ce a fost înmormântat. La o săptămână după ce o bătrână din județul Iași şi-a înmormântat fiul de 51 de ani, acesta s-a întors acasă, chiar în ziua în care era organizat primul praznic. Nu, nu-l cheama Lazar.

Cozi uriașe de mașini la vama Nădlac. Românii care au venit în țară de sărbători se întorc în străinătate .Românii care au venit în țară de sărbători au format cozi la graniță, în punctul de trecere Nădlac II. Polițiștii de Frontieră au raportat ambuteiaje pe sensul de ieșire din România .Mai lung imi pare drumul acum, la-ntors acasa…

Epidemiolog francez: Nu putem continua vaccinarea a 300 de oameni pe săptămână. Altfel, vom mai avea nevoie de 5.000 de ani Campania de vaccinare anti-Covid va fi accelerată în Franța, după ce țara a fost arătată cu degetul din cauza începutului lent. Sub 150 de francezi au fost imunizați contra coronavirus. Incetu cu incetu se face otetu’!

O cățelușă salvată dintr-un incendiu din Galați, adoptată de o familie din Spania. “Cenușica” fusese abandonată printre flăcări.Asa incepe o telenovela pentru catei…

Secretarul de stat Raed Arafat a declarat că în România autorităţile nu s-au gândit să aplice discriminări şi reguli de restricţionare a persoanelor care nu se vaccinează, dar este posibil ca în anumite zone din străinătate în care se aplică limitări mai stricte anti-COVID să li se ceară cetăţenilor români să fie vaccinaţi pentru a se putea deplasa acolo.Cum zicea un glumet:Vaccinarea e benevol obligatorie.

Un asistent medical în vârstă de 45 de ani din California a fost testat pozitiv cu Covid-19 la aproximativ o săptămână după ce i s-a administrat vaccinul Pfizer, a anunţat un post afiliat ABC News.Pesemne ca persoanei care l-a vaccinat i-a tremurat mana…

Probleme in SUA, oamenii lui Trump din Senat au de gand sa conteste victoria lui Joe Biden. Unsprezece aleşi republicani în senatul american au anunţat că se vor opune certificării de către Congres a rezultatului alegerilor prezidenţiale, o ultimă tentativă de contestare a victoriei lui Joe Biden, relatează AFP.Or fi vorbit ceva cu Diana Sosoaca?

Dana Budeanu a ales “fatalaul anului” pe 2020 in persoana lui Raed Arafat –seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta!Sunt asteptate zeci de contestatii.Sunt multi cei care meritau “distinctia”

Marius Bodea-senator USR crede ca singura sansa pentru salvarea televiziunii publice(TVR) ar fi desfiintarea ei si reinfiintarea altei televiziuni nationale.Pesemne USR are deja numele noului director, daca nu Barna, macar Ciolos!

Marcel Ciolacu: 2021 se anunţă un an al austerităţii, un an extrem de greu pentru milioane de familii! Vă îndemn să vă ridicaţi şi să vă faceţi auzită vocea din nou! Ne vom întoarce în 2021 să zdrobim definitiv coaliţia pierzătorilor.Vorba lui Schwartzenegger:I’ll be back!

Un asistent medical care lucrează la un spital Covid-19 din regiunea italiană Puglia şi-a cerut iubita în căsătorie într-un mod inedit. El s-a folosit de echipamentul de protecţie pentru a adresa întrebarea.Giuseppe Pungente a partajat în social media o imagine în care apare îmbrăcat în echipamentul de protecţie, pe spatele căruia scrie: „Carmeli, vrei să te căsătoreşti cu mine?”. Mai jos, în două cercuri, a scris „Da” şi „Nu”.Oare ce-o fi bifat fatuca?

O femeie din Constanța a fost terorizată sistematic de fostul iubit, care a agresat-o atât verbal, cât și fizic. A bătut-o cu bara de fier și cu bâta! Femeia a cerut și a obținut ordin de protecție împotriva bărbatului violent.Dragoste cu nabadai!

Fondatorul Microsoft, Bill Gates, cel care a prevestit și pandemia de COVID-19, vine cu noi previziuni despre anul ce ne așteaptă. În viziunea acestuia, nu am scăpat încă de virus și situația s-ar putea chiar agrava în perioada imediat următoare, până ce vaccinurile vor începe să-și facă efectul. Nu în ultimul rând, acesta vede la orizont o nouă provocare pentru omenire: SCHIMBARILE CLIMATICE! Scapam de Covid, dar vom sta in case ca sa nu facem insolatie!

Facebook Comentarii
Evalueaza articol !
[Total: 0 Average: 0]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.