Cu o floră și o faună unice în Europa, Delta Dunării adună, de-a lungul sezonului turistic, zeci de mii de turiști, jumătate dintre ei, conform spuselor hotelierilor, fiind străini.

Fie că iubiți pescuitul, fotografiatul peisajelor sau, pur și simplu, mâncarea de pește, Delta Dunării este un obiectiv de neratat, mai ales că acolo există prețuri pentru toate buzunarele, de la pensiuni cu 100 de lei camera/noapte, până la resorturi de lux. Dacă încă nu ați ajuns pe acolo, poate următorul montaj, realizat de echipa Argesplus.ro, vă poate determina ca, în acest sezon, să schimbați marea pe Dunăre. De fapt, dacă le vreți pe amândouă, vă puteți caza chiar în zonele unde Dunărea, prin brațele sale, se varsă în Marea Neagră.

Concediu plăcut!

Facebook Comments
Articolul precedentIncendiu la o casă din apropierea restaurantului CAPITOL
Dan Badea este redactorul-șef al publicației Argesplus.ro. Lucrează în presă din anul 2005, ca redactor în domeniile social, economic și politic. Înainte de proiectul Argesplus.ro, a publicat cel puțin 10.000 de articole în mai multe publicații județene și centrale. Este absolvent al Universității din Craiova, Facultatea de Economie și Administrarea Afacerilor, specializarea Bănci și Burse de Valori. Anterior, a absolvit Colegiul Național ,,IC Brătianu'' din Pitești. De asemenea, a urmat studii postuniversitare în Comunicare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here