Sunteți în căutarea unui local pentru nuntă, botez sau petrecere aniversară? Restaurant Club Mioveni vă stă la dispoziție pentru organizarea evenimentelor deosebite din viața dumneavoastră.

Vă oferim o gamă largă de servicii pentru ocazii speciale, flexibilitate în alegerea meniului, astfel încât să se adapteze bugetului propus. Calitatea serviciilor este garantată de o echipă de profesioniști cu experiență în domeniul gastronomiei.

Datele rămase disponibile sunt: 3 și 24 septembrie, 15, 22 și 29 octombrie.

Pentru detalii în ceea ce privește meniul vă așteptăm în locația noastră din corpul nou al Pieței Agroalimentare „Dacia” Mioveni, la etajul al II-lea, sau ne puteți contacta la numerele de telefon 0348/730.073 sau 0725.104.868.

Facebook Comments
Articolul precedentFAZA ZILEI: Doi cate doi!
Articolul următorTabără în Republica Moldova pentru elevii merituoși din Mioveni
Dan Badea este redactorul-șef al publicației Argesplus.ro. Lucrează în presă din anul 2005, ca redactor în domeniile social, economic și politic. Înainte de proiectul Argesplus.ro, a publicat cel puțin 10.000 de articole în mai multe publicații județene și centrale. Este absolvent al Universității din Craiova, Facultatea de Economie și Administrarea Afacerilor, specializarea Bănci și Burse de Valori. Anterior, a absolvit Colegiul Național ,,IC Brătianu'' din Pitești. De asemenea, a urmat studii postuniversitare în Comunicare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here