2019 și 2020 sunt ani în care vor avea loc câte două scrutinuri, cel mai apropiat fiind cel pentru alegerea eurodeputaților. De aceea, partidele mai mari sau mai mici au început să facă mai multe sondaje de opinie, locale sau naționale, sondaje care au rolul de a stabili poziția de pe care pleacă fiecare partid.

Recent, liberalii au realizat un sondaj care indică multe surprize la nivelul județului Argeș. Astfel, dacă mâine ar avea alegeri prezidențiale, cele mai multe voturi ar fi înregistrate de către Călin Popescu Tăriceanu, urmat de Klaus Iohannis. În același sondaj, Gabriela Firea ar lua nu mai puțin de 18% din voturi, urmată fiind de candidatul Pro România, Victor Ponta.

La nivel de notorietate județeană, candidatul independent Dănuț Dinu s-ar afla peste social-democrații Dan Manu și Șerban Valeca. După cum presa a scris la vremea ei, la un moment dat se vehicula ca Dinu să fie candidatul PNL pentru Primăria Pitești, lucru neagreat însă de către majoritatea liberalilor. Tot același sondaj creditează, la nivelul județului Argeș, ALDE cu peste 18%, ceea ce ar încurca puțin planurile PNL de a o obține un scor de peste 30%, așa cum și-a propus. PMP este creditat cu aproximativ 7%, în timp ce Pro România depășește pragul electoral.

O altă surpriză de proporții e că, dacă ar mai avea dreptul să candideze, iar duminica aceasta ar fi alegeri, Traian Băsescu ar lua nu mai puțin de 11%. Asta în Argeș!

Facebook Comments
Articolul precedentAtenție la FALSA LOTERIE!
Articolul următor117 cazuri de gripă înregistrate în Argeș, în acest sezon
Dan Badea este redactorul-șef al publicației Argesplus.ro. Lucrează în presă din anul 2005, ca redactor în domeniile social, economic și politic. Înainte de proiectul Argesplus.ro, a publicat cel puțin 10.000 de articole în mai multe publicații județene și centrale. Este absolvent al Universității din Craiova, Facultatea de Economie și Administrarea Afacerilor, specializarea Bănci și Burse de Valori. Anterior, a absolvit Colegiul Național ,,IC Brătianu'' din Pitești. De asemenea, a urmat studii postuniversitare în Comunicare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here