Home Politic Susținere pentru Panțurescu

Susținere pentru Panțurescu

de Argeseanul
29 vizualizări

Flavius Panțurescu

Acum câteva zile, din partea PDL Argeș a fost trimis un comunicat de presă buclucaș prin care se anunța retragerea sprijinului politic pentru Flavius Panțurescu, printe alții. Chiar dacă democrat-liberalii s-au autosesizat rapid și au solicitat retragerea informației, situația este destul de confuză. Un sâmbure de adevăr există totuși. La ultima ședință a BPJ s-a discutat despre acest lucru, dar o decizie clară în ceea ce-l privește nu a fost luată. În urma unui material de presă apărut într-un săptămânal local, a cărui veridicitate nu o putem confirma, directorul DJST își poate pierde funcția, motivele fiind spunem noi, puerile. Oricum ar fi, trebuie precizat că activitatea sa a fost una destul de bună până la această oră, nefiind prea multe de reproșat din punct de vedere profesional. Primvicepreședintele PDL, Gabriel Bratu, ne-a confirmat că s-a discutat despre demiterea sa în cadrul BPJ, dar că o decizie finală va fi luată la ședința viitoare, cel mai probabil peste o săptămână. Șeful învățământului argeșean a subliniat că ar fi o greșeală să se renunțe la sprijinul unor oameni vechi din cadrul partidului care și-au făcut treaba și care au avut realizări în cadrul instituțiilor pe care la conduc. De altfel, acesta s-a abținut la ultima întâlnire, precizând că la următoarea se va opune unei decizii de demitere a lui Panțurescu.

Gabriel Bratu

„Eu m-am abținut de la vot. Ce pot să spun, retragerea sprijinului politic reprezintă o sancțiune. Panțurescu trebuie audiat în prealabil și mai apoi să se ia o decizie. Este greșit ce s-a înâmplat, dar trebuie să fim mai atenți la ceea ce vom face pe viitor. Îmi asum ceea ce declar și vă spun că de data aceasta voi fi împotriva demiterii lui Panțurescu”, a declarat generalul ISJ.

Un alt membru al BPJ, directorul APDRP Argeș, Marius Jurubiță, s-a declarat împotriva unei astfel de decizii, punctând că la ultima ședință a absentat. De altfel, la rândul său a fost intrigat la auzul acestei vești . „Am fost surprins de ceea ce am aflat. Nu pot să comentez pe marginea activității sale, dar eu îl voi sprijini. Oricum el este funcționar public și va fi greu să fie schimbat din funcție”, a spus Jurubiță.

Facebook Comentarii

Hai, scrie aici părerea ta despre acest subiect

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

            
  Un plus de informație pentru argeșeni

@2023 – All Right Reserved. Toate drepturile rezervate Argeș Plus TV | Un proiect realizat de PUNKTNET |

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00