Preșeședintele PNȚCD Argeș,  Gheorghe Dinescu, va da de băut foarte mult zilele următoare! Nu, din nefericire, formațiunea pe care o conduce nu a ajuns (încă) la 20% în preferințele electoratului, motivele petrecerii iminente fiind unele cât se poate de personale.

La vârsta de doar 57 de ani, Dinescu a devenit bunic pentru a patra oară, existând șanse maxime ca, peste niște ani, să aibă șansa rezervată puținora de a fi străbunic. Recent, i s-a născut o nepoțică la o clinică din Anglia, din partea fiului său.

Mâine, nepoțica, botezată Victoria-Andreea Dinescu,  va fi creștinată la o biserică din Prahova, zonă în care locuiesc bunicii din partea mamei ai micuței.

Dinescu mai are un nepot și o nepoată din partea fiicei și un nepot din partea fiului.

Multă sănătate!

 

 

Facebook Comments
Articolul precedentROMSILVA: A scăzut volumul tăierilor ilegale de pădure!
Dan Badea este redactorul-șef al publicației Argesplus.ro. Lucrează în presă din anul 2005, ca redactor în domeniile social, economic și politic. Înainte de proiectul Argesplus.ro, a publicat cel puțin 10.000 de articole în mai multe publicații județene și centrale. Este absolvent al Universității din Craiova, Facultatea de Economie și Administrarea Afacerilor, specializarea Bănci și Burse de Valori. Anterior, a absolvit Colegiul Național ,,IC Brătianu'' din Pitești. De asemenea, a urmat studii postuniversitare în Comunicare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here