Home Tinerii din Colegiul 5 Topoloveni s-au alăturat proiectului „Let’s be friends!”

Tinerii din Colegiul 5 Topoloveni s-au alăturat proiectului „Let’s be friends!”

de Dan Badea
18 vizualizări

Narcis Godeanu, preşedintele PDL Topoloveni

35 de tineri din Topoloveni si alti 15 din Priboieni s-au alaturat proiectului TDL Arges  „Let’s be friends !” si s-au reunit pentru trei zile in Tabara de la Brusturet-Dambovicioara. Evenimentul a fost posibil cu sprijinul domnului Teodor Narcis Godeanu, candidatul PDL pentru Camera Deputatilor in Colegiul 5 Topoloveni si a comisarului-sef al OPC Gabriel Vasilescu.

„Cred ca pentru a avea rezultate exceptionale in munca, orice echipa trebuie sa fie bazata in primul rand pe prietenie. Iesirea din acest week-end a avut ca scop socializarea intre tinerii PDL din Colegiul 5, schimbul de impresii, dar si stabilirea unei strategii clare de lucru pentru a anul viitor”, a declarat Narcis Godeanu.

„Actiunea din acest sfarsit de saptamana a fost un succes. Vom organiza si alte evenimente de acest gen pentru tinerii din Colegiul 5”, a adaugat Gabriel Vasilescu.

Pe parcursul celor trei zile, tinerii au dezbatut teme importante pentru generatia din care fac parte precum educatia si protectia mediului, discutiile generand idei de rezolvare a problemelor din aceste domenii. De asemenea, ei au participat la competitii interactive care au vizat strangerea a cat mai multor idei pentru proiectele viitoare care vor fi dezvoltate de catre tineri in Colegiul 5.

Tinerii democrat-liberali din Colegiul 5 au profitat de frumusetea locului in care s-au aflat si au organizat o drumetie in zona, printre obiectivele vizitate aflandu-se si Pestera Dambovicioara. De asemenea, serile au fost marcate de cate un foc de tabara, la care au participat si cei doi organizatori ai taberei –  Narcis Godeanu si Gabriel Vasilescu.

Aflat in mijlocul tinerilor, Narcis Godeanu a precizat ca seria acestor evenimente va continua in fiecare week-end, pentru ca organizatiile TDL din colegiul sau au demonstrat ca sunt o forta importanta in partid. „Tinerii au fost mereu o prioritate pentru mine si le voi sprijini mereu actiunile pe care le inteprind. Tinerii sunt ambitiosi, muncitori, au idei inovatoare si merita astfel de iesiri in aer liber”, a mai completat  Narcis Godeanu.

„Actiunea din acest week-end face parte din proiectul TDL Arges denumit generic “Let’s be friends!”, un proiect apolitic care are ca scop identificarea dificultăţilor cu care se confruntă tinerii argeşeni, pentru propunerea unor soluţii viabile care sa amelioreze aceste neajunsuri. Pasul următor este stabilirea împreună cu participanţii la acest proiect a priorităţilor, respectiv a unei strategii viabile care să stopeze, iar apoi să anuleze aceste probleme. Soluţiile găsite, vor fi cuantificate in final într-un memorandum şi înaintat ministerelor de resort spre a fi aplicate în viitorul program de guvernare.

Facebook Comentarii

Hai, scrie aici părerea ta despre acest subiect

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

            
  Un plus de informație pentru argeșeni

@2023 – All Right Reserved. Toate drepturile rezervate Argeș Plus TV | Un proiect realizat de PUNKTNET |

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00