Timp de 10 zile, piteștenii au avut ocazia să cumpere produse de sezon de la standurile producătorilor și comercianților amenajate în Piața Vasile Milea, evenimentul având numele generic de Toamna Piteșteană. Astfel, cumpărătorii au avut de ales între zeci de soiuri de mere, pere, struguri, dar și must proaspăt sau vin din toate regiunile țării, prețurile variind în funcție de calitate.

Începând de astăzi, marea majoritate a acestor comercianți se vor muta în zona Bowling, pentru alte trei săptămâni. Astfel, piteștenii care nu au apucat să își facă proviziile pentru iarnă au ocazia de a a face cumpărăturile în ultima parte a toamnei, românii fiind, după cum se știe, mari fani ai murăturilor.

Facebook Comments
Articolul precedentUniunea Europeană este în pericol!
Articolul următorFAZA ZILEI:La mana lui Iohannis
Dan Badea este redactorul-șef al publicației Argesplus.ro. Lucrează în presă din anul 2005, ca redactor în domeniile social, economic și politic. Înainte de proiectul Argesplus.ro, a publicat cel puțin 10.000 de articole în mai multe publicații județene și centrale. Este absolvent al Universității din Craiova, Facultatea de Economie și Administrarea Afacerilor, specializarea Bănci și Burse de Valori. Anterior, a absolvit Colegiul Național ,,IC Brătianu'' din Pitești. De asemenea, a urmat studii postuniversitare în Comunicare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here