TOP 3 accesorii care îți vor scoate ținuta OFFICE din anonimat

Dacă lucrezi într-o corporație unde ținuta office este un must-have este bine să acorzi atenție și micilor detalii. Printre acestea, în afara încălțărilor care trebuie sa fie combinate în așa fel încât stilul tău vestimentar să fie unul adecvat, accesoriile care îți vor da un plus de eleganță sau, pur și simplu, îți vor scoate anumite trăsături în evidență, contează foarte mult.

Accesoriile unei ținute de birou trebuie să fie discrete și de dimensiuni nu foarte mari, astfel încât să se încadreze bine cu ce ți-ai propus în ziua în care le porți. Mai jos poți descoperi 3 asemenea articole care îți vor scoate vestimentația office din anonimat făcându-te să te simți elegantă.

Ce accesorii poți folosi într-o ținută office astfel încât să ieși în evidență:

1.  Bijuteriile simple pot fi de efect

Bijuteriile sunt nelipsite din ținuta oricărei femei, indiferent de locul în care merge, însă când este vorba despre birou, cele simple sunt cele mai de efect. Fie că alegi un set format din cercei și brățară sau cercei și un colier sau lănțișor, este bine ca acestea să fie discrete și de dimensiuni nu foarte mari, fără prea multe pietre. De asemenea, te poți orienta către metale prețioase, precum aurul sau argintul. Astfel, culorile acestora se vor potrivi majorității hainelor.

2.  Geanta elegantă este un accesoriu care nu trebuie să îți lipsească

Aceasta îți poate scoate în evidență nu doar vestimentația, dar și personalitatea, indiferent că alegi un model de dimensiuni mai mari sau mai mici. Nu uita, însă, de un alt accesoriu la fel de important: portofelul. Una dintre cele mai bune soluții este setul, care te va ajuta să nu îți mai bați capul cu întrebări precum cum îți alegi portofelul pentru o geantă office. Poșetele mici sunt adesea pretabile pentru evenimente deosebite, astfel încât, pentru birou poți alege genți de mărime medie sau supradimensionate în funcție de înălțimea ta.

Geanta este una dintre cele puternice piese care completează o ținută office. La Adona.ro poți găsi atât genți cât și o gamă variată de portofele de damă pe care le poți purta atât la birou, cât și cu alte ocazii. Nu uita de faptul că asortarea portofelului cu geanta este o dovadă clasică de rafinament. 

3.   Curelele de calitate îți vor scoate ținuta în evidență

Unul dintre accesoriile cărora nu li se dă suficientă atenție sunt curelele. Acestea nu îți vor scoate în evidență doar talia, ele având puterea să scoată o ținută din anonimat. Și pentru că într-o ținută office nu este recomandat să faci combinații de prea multe culori, dacă alegi o centura sau curea într-o culoare diferită de cea rochiei, fustei sau chiar a pantalonilor, poți miza pe o nuanță apropiată de cea a genții. 

Ținutele office sunt de cele mai multe ori sobre, iar pentru a îndulci puțin aspectul lor, accesoriile de mai sus pot fi de un real ajutor. În unele cazuri, acestea pot chiar să scoată anumite haine din anonimat, ajutându-te să fii elegantă și să te simți nemaipomenit într-o zi obișnuită la birou.

Sursa foto: Pixabay.com

Facebook Comentarii
Evalueaza articol !
[Total: 0 Average: 0]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.